adidas Benfina Uitshirt Zwart Kinderen 2020-2021

adidas benfina uitshirt zwart kinderen 2020-2021Scoor hier een adidas Benfina uitshirt zwart kinderen 2020-2021. Net zoals het thuisshirt is deze weer volop beschikbaar. Je ziet op de afbeelding wederom een ronde hals. We gaan beide shirts in ieder geval zien in de Primeira Liga ook wel NOS. Je kunt dit shirt origineel bestellen bij Unisportstore.nl.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Club: SL Benfica
  • Beschikbaar in: 122 cm  tot XXL

We gaan dit shirt vooral zien op televisie en buiten het Estádio da Luz. Tenzij je natuurlijk langs gaat bij SL Benfica maar dan nog. De populaire club uit Portugal gaat wederom strijden om de titel in Liga NOS. Misschien komen ze zelfs wat verder in de Champions League.

Tijdens de uitwedstrijden in de Liga NOS, Taca de Portugal en Champions League komt er altijd veel los. Toch zijn de thuiswedstrijden helemaal sfeervol. Het SL Benfica voetbalshirt uit zwart 2020/21 met in het midden de hoofdsponsor Emirates Fly Better. Een hoofdsponsor die je misschien vaker hebt gezien op bijvoorbeeld het Arsenal, Paris Saint Germain of Real Madrid voetbalshirt. Je kunt ook weer je favoriete speler achterop laten zetten. Wil je een voetbalshirt bedrukken met eigen naam en nummer dan is dat uiteraard ook mogelijk.

adidas Benfina Uitshirt Zwart Kinderen 2020-2021

Het shirt is ontworpen van 100% polyester en heeft een normale pasvorm. Verder is deze voorzien van de Clima-cool technologie. Climacool zorgt voor een ideale lichaamstemperatuur en droog gevoel tijdens het sporten. We zien wel vaker een zwarte basiskleur met zilveren accenten voor de uitshirts. De vraag is natuurlijk of je daar van houdt! Volg ons op de Social Media kanalen om ook de andere shirts voorbij te zien komen. Bekijk ook eens het adidas Benfica trainingspak 2021-2022 om helemaal in het Benfica naar de wedstrijden te kijken.

SL Benfica moet de topspelers van vorig seizoen behouden om weer kampioen te worden

Als enorme voetbalfans moet je natuurlijk ook een trip richting Portugal kunnen maken. Wij van Voetbalshirtsdirect hebben de beste prijs en beoordeling geselecteerd. Je kunt ons mailen via info@voetbalshirtsdirect.nl voor meer info. Het Portugese voetbal krijgt steeds meer uitstraling vandaar dat je ook daar nu heen kan. Wij werken samen met Voetbalreizen.com en Forzavoetbalreizen met de hoogste online waardering. Moedig SL Benficaaan in de Champions League of ga langs in het Estadio da Luz.

Een bijpassend pak is het adidas Benfica trainingspak 2023-2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *