Home » adidas Copa » adidas Copa 17 Voetbalschoenen

adidas Copa 17 Voetbalschoenen

adidas copa 17 voetbalschoenenDe adidas Copa 17 voetbalschoenen is van de bekende lijn Copa Mundial shoes. De andere adidas voetbalschoenen zijn de X leather en de adidas Messi voetbalschoenen 2018. Wat vind je van deze voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €41,95
  • Geschikt: natuurlijke ondergronden
  • Kleuren: wit, mintgroen
  • adidas voetbalschoenen

De voetbalschoenen 2018 bevatten allemaal FG wat wil zeggen dat ze geschikt zijn van natuurlijke ondergronden zoals gras. Het is bij alle varianten mogelijk om een persoonlijke vlag en/of tekst te laten borduren. De grootste verschillen in de vier voetbalschoenen is vooral het materiaal waar ze van zijn gemaakt. De Messi voetbalschoenen te verkrijgen vanaf €41,95 voor senioren.

adidas Copa 17 Voetbalschoenen

De eerste sterspelers die de adidas Copa 17 voetbalschoenen hebben geprobeerd zijn onder andere Suarez, Messi en James Rodriguez. De voetbalschoenen passen dus ook perfect bij het Real Madrid shirt , Barcelona en het Manchester United. Het is de lichtste COPA 17 van het moment. De adidas Copa 17 voetbalschoenen zijn gemaakt van Microfiber en het MiCoach systeem heeft ook meegewerkt. De voetbalschoenen 2017 zijn helemaal gericht op spring, acceleratie en grip op de bal. Het is daarom geen verrassing dat Lionel Messi die zijn eigen Messi voetbalschoenen adidas heeft, de nieuwste voetbalschoenen wilde proberen.

adidas Voetbalschoenen 2018

De adidas voetbalschoenen 2018 COPA 17.1 Crowning Glory en Red limit hebben een echte jagers uitstraling meegekregen. Sprintweb constructie kennen we van voorgaande adidas Copa 17 voetbalschoenen. De sprintweb van de voetbalschoenen is volledig anders samengesteld. We vinden de sprintweb bijvoorbeeld terug op de hiel aan in de punt van de voetbalschoenen. De kleuren die zijn gebruikt is uiteraard het bekende rood van Adidas en de bekende vormgeving van There will be haters.

  • Copa Mundial
  • Sprintweb
  • 3D structuur
  • AdiLite Twin sneakers
  • Originals Football shoes

adidas Originals Football Shoes

Normaal gesproken kennen we adidas van de opvallende strepen aan de zijkant. Zelfs de standaard Adidas strepen hebben Sprintweb meegekregen en zijn zachtjes weggewerkt. Het zorgt voor een 3D structuur die helpt bij het gevoel in de bal leggen. De nieuwe oppervlaktestructuur van de adidas sneakers wordt AdiLite Twin genoemd en is maar 1.7 mm dun. Wanneer het regent of drassig is wordt het water gewoon afgestoten. Een klasse sprintschoen voor een top voetballer op iedere positie. Bekijk nu ook het bijpassende Barcelona 3e tenue. Laat hieronder weten van je favoriete voetbal artikelen is? Draag je bijvoorbeeld het liefst trainingspakken of kies je toch voor een voetbalshirt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *