adidas Duitsland Thuisshirt Kids 2020-2021

adidas duitsland thuisshirt kids 2020-2021Koop hier het adidas Duitsland thuisshirt kids 2020-2021 naast het adidas Duitsland thuisshirt 2020-2021 voor senioren. Je kunt voor meer kleding langs in onze Duitsland voetbal fanshop. Maak jezelf klaar voor het Europees kampioenschap voetbal 2020.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Seizoen: EK voetbal 2020
  • Die Mannschaft
  • Voetbalkleding Duitsland

Zie hier het Duitsland thuisshirt speciaal voor kids gaan we uiteraard zien tijdens het EK voetbal van 2020. Het voetbalshirt wordt gedragen tot en met het WK voetbal 2022. Je kunt ook een voetbalshirt bedrukken! Als je op de button klikt zie je de belangrijkste bedrukte shirts. Liever een eigen naam of nummer? Natuurlijk is dat ook mogelijk bij Voetbalshirtdirect. Je kunt het shirt vandaag bestellen en binnen 2 werkdagen heb je deze in huis.

Stelling: Duitsland gaat de finale van EURO 2020 halen

Het Duitsland EK voetbalshirt 2020/21 wordt al jaren ontworpen door de Duitse sportgigant adidas. Kijken we naar het verleden van Die Mannschaft dan is het geen verrassing. Als we kijken naar de technologie dan zie je de bekende Climacool technologie. Clima-cool zorgt voor een vocht afwering en comfortabel gevoel ook tijdens en na intensief sporten. Het adidas logo met de adidas strepen uiteraard in het zwart. Ook zie je het Deutscher Fussball-Bund logo welke eveneens zwart is.

adidas Duitsland Thuisshirt Kids 2020-2021

Het Duitsland thuisshirt ontworpen voor kinderen is er natuurlijk ook voor senioren. Andere belangrijke producten in de fanshop zoals de accessoires maar ook trainingspakken. Rond het Europees Kampioenschap voetbal gaan we een volle fanshop creëren met meer kleding. Mis je iets in onze Duitsland shop of zoek je een product? Je kunt het ons laten weten via info@voetbalshirtsdirect.nl. Ga ook eens langs bij het Duitsland uitshirt junior 2018-19.

  • Die Mannschaft
  • Deutscher Fussball-Bund
  • Kledingmerk: adidas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.