adidas Duitsland WK Thuistenue 2022-2023

adidas duitsland wk thuistenue 2022-2023Het witte shirt, zwart voetbalbroekje en witte kousen maken het adidas Duitsland WK thuistenue 2022-2023. Samengevat dus in de bekende witte en zwarte kleuren. Deze heeft een standaard pasvorm en uiteraard de bekende logo’s.

direct bestellen vsd

  • adidas Duitsland tenues
  • World Cup – EURO 2024
  • Maten: X-S t/m 3XL

Duitsland is het iconische thuistenue in het wit met zwart voor de thuiswedstrijden. Dit tenue is verkrijgbaar bij Unisportstore en Voetbalshop. Wij hebben de prijzen vergeleken en het blijft dat Unisportstore.nl goedkoper is. Toch mooi om te weten en via de bovenstaande button ga je direct naar de aanbieder. Wens je toch liever een tenue voor junioren? Ga dan voor het adidas Duitsland thuistenue kind 2022-2023.

Deze is populair door het team en prestaties van het Duitse voetbalelftal. In ons geheugen staat natuurlijk de winst op het WK voetbal 2014 in Brazilië. Overal ter wereld wordt het tenue gedragen door jong en oud. Uiteraard gaat Duitsland proberen om wederom de beker mee te nemen. Een tenue welke is ontworpen door adidas en qua design lijkt het op een tenue van lang geleden. Bestaande uit het thuisshirt, voetbalbroekje en de voetbalkousen in het zwart met wit. Het logo van adidas boven de unieke streep. 4 sterren voor de 4 wereldtitels die ze hebben gewonnen

adidas Duitsland WK Thuistenue 2022-2023

Het adidas Duitsland tenue thuis 2022/23 met mesh-panelen, adidas touch en Clima-cool techniek. Een perfecte lichaamstemperatuur is waar adidas naar streeft door de Clima-cool. Vaak sporten, sportschool, trainingen en voor thuis is deze ideaal. De kleding is officieel aan te schaffen maar ook replica voor een bedrag vanaf €34,95. Wens je hier meer informatie over? Laat het ons weten via info@voetbalshirtsdirect.nl. Shop dus een tenue, thuisshirt en veel meer kleding in onze shop.

De Duitsland voetbaltenues World Cup 2022 voor de wedstrijden op de World Cup. Daarna ook nog tijdens de kwalificatie van het EK 2024. Het land heeft zijn eer hoog te houden. Al moet gezegd worden dat ze op het EK voetbal 2016 matig te werk gingen. Wereldprestatie geleverd door het team van Duitsland maar gaat het in 2022 weer gebeuren? Wen alvast aan het thuistenue want we blijven deze zien tot UEFA EURO 2024. Prioriteit nummer 1 om de selectie weer op de rails te krijgen en de beker omhoog te houden. Het bekende Duitsland logo met sterren en adidas logo op deze. We wensen je veel plezier met het geweldige tenue en kan worden bedrukt met naam en nummer van jezelf of sterspelers van het team

  • Duits voetbalelftal
  • World Cup 2022 – UEFA Euro 2024
  • Officieel Duitsland adidas artikel
  • adidas Clima-cool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *