adidas FC Bayern Munchen Rood Tenue Kids 2019-20

adidas fc bayern munchen rood tenue kids 2019-20Scoor hier voor de jongere fans het adidas FC Bayern Munchen rood tenue kids 2019-20. Voor kids tot 8 jaar hebben we het adidas Bayern Munchen tenue minikit 2019-20 in dezelfde kleuren. T-mobile staat in het midden als hoofdsponsor en het thuisshirt kan worden bedrukt.

direct bestellen vsd

  • Wint Bayern de Champions League?
  • Shop via de button bij Voetbalshop.nl
  • adidas Clima-cool technology

Zoals op de afbeelding zichtbaar is, bestaat het Bayern Munchen tenue uit het thuisshirt, het voetbalbroekje thuis en de kousen. We hebben afgelopen seizoen afscheid moeten nemen van Arjen Robben en Ribery maar wie komen er voor terug? Ze hebben toch zeker wel 2 sterren nodig om deze boys te vervangen?

⇓ Scoor hieronder via het logo de replica variant van het thuisshirt of complete tenue vanaf €14,95 ⇓

replica voetbalshirts

Het FC Bayern voetbaltenue 2018/2019 wordt gedragen door alle spelers tijdens de thuiswedstrijden. Wedstrijden in de Bundesliga, Champions League en Duitse beker. FC Bayern is elk jaar in de Champions League terug te vinden en zodoende werft het tenue veel aandacht en populariteit. Ook virtueel wordt FC Bayern Munchen vaak gekozen tijdens het playstation spel FIFA 18. We zijn benieuwd hoe ver het FC Bayern gaat komen in de Champions League.

adidas FC Bayern Munchen Rood Tenue Kids 2019-20

De kleding is ontwikkeld in samenwerking met adidas. Iedereen kent uiteraard dit mega sportmerk. Je bent hierdoor dus altijd verzekerd van een kwalitatieve aankoop. De rode basiskleur is allang geen verrassing meer. Verder is T-mobile weer te sponsor welke met de bekende hoofdletter T op de voorkant te zien is. Verder is alles rood en dus komen ze compleet in het rood aan de aftrap. Het Bayern Munchen tenue kinderen leuk als verjaardagscadeau?

Je kunt het thuisshirt, broekje of kousen ook los bestellen.

Wat maakt het FC Bayern tenue zo populair? De uitmuntende prestaties maar ook het verleden. Wat zijn nou veelgestelde vragen over FC Bayern Munchen? Hoe vaak heeft BMFC de CL gewonnen of welke speler heeft de meeste wedstrijden voor de club gespeeld. Naast het FC Bayern thuistenue hebben we ook trainingspakken en shirts in ons assortiment. Maak dus vandaag nog je FC Bayern collectie helemaal compleet.

  • Club: FC Bayern Munchen
  • Stadion: Allianz Arena
  • Hoofdsponsor: T-mobile
  • adidas Clima-cool wedstrijdkleding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *