adidas FC Bayern Trainingspak 2019-2020

adidas fc bayern trainingspak 2019-2020Check hier vandaag het adidas FC Bayern trainingspak 2019-2020 voor het nieuwe voetbalseizoen. Vind je dit nou te duur? We hebben ook het adidas FC Bayern Munchen rood donkerblauw trainingspak 2019-20. Kies de artikelen die jij geweldig vindt en je hebt ze spoedig in huis!

direct bestellen vsd

  • Club: FC Bayern Munchen
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Hierboven ga je naar: Voetbalshop

We gaan je hier natuurlijk nog meer informatie geven over het trainingspak. Als eerste kunnen we melden dat het pak is ontworpen in de kleuren rood met grijs. Dat had je waarschijnlijk al wel gezien. Wel lekker dat adidas in Duitsland wordt ontworpen en dat Bayern om de hoek ligt. Als we kijken naar het volledige voetbal trainingspak dan zien we uiteraard een trainingsjack en trainingsbroek.  Dit wil soms wel eens anders zijn als we de sweater variant of iets dergelijks erbij pakken. Zoek je nu nog meer Bayern Munchen artikelen? Via bovenstaande button kom je in de complete shop en kan je klikken voor een ruim assortiment.

adidas FC Bayern Trainingspak 2019-2020

Toch is het trainingspak grotendeels in het rood als je het grijze niet meerekent;) De grijze accenten zorgen wel dan adidas extra goed opvalt. adidas ontwerpt de kleding met de Climacool technologie wat zorgt voor een pas comfort en droog gevoel. Je kunt dus zonder zorgen gaan sporten in deze sportieve adidas FC Bayern trainingspak 2019-2020. Zoek je een uniek voetbal trainingspak die je lekker voor de wedstrijd of onderweg in de spelersbus kunt dragen? Ga dan los met het adidas FC Bayern trainingspak 2019-2020.

  • Trainingspakken merk: adidas
  • Clima-cool technologie
  • Kleuren: rood en blauw

Ich bin sehr glucklich in Munchen – Alaba

Bestel vandaag nog het prachtige adidas FC Bayern trainingspak en ontvang deze de volgende dag al in huis. Het trainingspak FC Bayern heeft een normale pasvorm en heeft sluitingen aan alle uiteinden zodat deze goed zit rond de armen, enkels en hals. Wil jij net als Arjen Robben en Thomas Muller in het prachtige presentatiepak rondlopen? Dit je kans. Liever een ander trainingspak? Shop dan het Bayern Munchen trainingspak 2018-2019. Vragen? neem dan contact op via info@voetbalshirtsdirect.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *