Home » Bayern Munchen » adidas FC Bayern Trainingspak Blauw 2017-18

adidas FC Bayern Trainingspak Blauw 2017-18

adidas fc bayern trainingspak blauw 2017-18In onze Bayern Munchen shop het adidas FC Bayern trainingspak blauw 2017-18. Bekijk bijvoorbeeld ook het adidas FC Bayern trainingspak 2019-2020 of het Bayern Munchen thuisshirt.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €75.95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • 100% Polyester
  • Bayern Munchen fanshop

Het adidas FC Bayern trainingspak blauw 2017-18 in het blauwe met witte accenten gedragen worden door de sterspelers van FC Bayern. Op de afbeelding zie je een nummer onder het adidas logo! Het nummer of initialen kunnen voor €4,95 worden bedrukt. Een T-mobile logo brengt de extra kosten met zich mee. Shop het nieuwe Bayern munchen trainingspak 2017-2018 hierboven.

Het adidas FC Bayern trainingspak blauw 2017-18 zal verkrijgbaar zijn in diverse maten. Een voetbal trainingspak bestaat uit het Bayern Munchen trainingsjack en Bayern Munchen trainingsbroek 2017/18. Als je bijvoorbeeld in het bezit bent van de andere voetbalshirts dan is het natuurlijk een ideale toevoeging aan je FC Bayern collectie. Een FC Bayern Munchen trainingspak 2017/2018 is beschikbaar vanaf maat 98 dus voor de kleinste fans! Je kunt ze trainingspakken of losse items bestellen tot XXXL. adidas voetbalkleding zoals trainingspakken of t-shirts voor jong en oud.

adidas FC Bayern Trainingspak Blauw 2017-18

Het bekende Bayern Munchen logo vinden we op de linkerborst van het Bayern Munchen trainingsjasje en aan de linkerkant van de trainingsbroek. De onderkant van de Bayern Munchen trainingsjas zie je drie verticale adidas strepen in de kleuren rood en zwart. Het adidas FC Bayern trainingspak blauw 2017-18 is gemaakt van 100% polyester en heeft een normale pasvorm. Een prachtig Bayern Munchen trainingspak 2017-2018 in onze Bayern Munchen shop waar je mee gezien mag worden op straat of het voetbalveld.

Onze Bayern Munchen shop is over het algemeen gevuld met FC Bayern voetbalkleding. Via bovenstaande link Bayern Munchen Fanshop vind je in de toekomst ook bijvoorbeeld een Bayern Munchen sjaal en dekbedovertrek. Zoek je iets specifieks als cadeau voor hem? of wens je graag een voetbalreis Bayern Munchen te maken neem  gerust contact op met info@voetbalshirtsdirect.nl. Wij wensen je alvast veel plezier met de Bayern Munchen artikelen en je kunt ons volgens voor de nieuwste voetbalproducten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *