adidas Feyenoord Thuisshirt 2022-2023

adidas feyenoord thuisshirt 2022-2023We werpen hier een blik op het adidas Feyenoord thuisshirt 2022-2023 voor een nieuw voetbalseizoen. Kijk je in onze rekken dan zie je ook het adidas Feyenoord uitshirt 2020-2021. Bezoek onze fanshop voor de nieuwste kleding en voetbal items. We zijn natuurlijk wel erg benieuwd wat je van het nieuwe shirt vindt.

direct bestellen vsd

De Kuip waar De Trots van Zuid om de week schittert zal weer schudden. Naast het beste veld heeft de club ook het mooiste publiek. We hopen dan ook op een mooi seizoen Eredivisie voetbal. Coach Arne Slot is de nieuwe coach. De club uit Rotterdam met de bijnaam “De club van het volk” zal vol gaan voor het kampioenschap. Wil je meer info? Klik via de blauwe link: Feyenoord Rotterdam en je komt uit bij Wikipedia. We wensen je een mooi voetbalseizoen en nog mooiere wedstrijden.

Niets is Sterker dan dat ene Woord – Feyenoord Rotterdam

We hopen op spanning van de traditionele top 3 met FR hopelijk als winnaar. Wij hebben als laatst succes geboekt in Europa en dat in het eigen stadion De Kuip. Het zal dus een interessant seizoen worden maar we blijven ook realistisch. Het thuisshirt is voor alsnog alleen te verkrijgen via het officiële kanaal. We gaan het thuisshirt in ieder geval weer zien op Varkenoord en rondom de Kuip.

Hier een 3-tal vragen waar we allemaal antwoord op willen:

  1. Hoe gaat het nu verder met de Kuip?
  2. Kunnen we jeugd op een goede manier laten doorstromen
  3. Welke spelers kunnen worden aangeschaft en wat is het beleid?

adidas Feyenoord thuisshirt 2022-2023

adidas is nu inmiddels wel bekend op het thuisshirt. Het Duitse merk laat in ieder geval zien dat ze het ontwerp hebben gemaakt. Je ziet het aan de strepen en logo. Het nieuwe thuisshirt heeft een normale pasvorm al is het nog even wachten of er een FR shirt vrouwen variant op de markt komt. We kunnen je wel melden dat het shirt zeer geschikt is om in te sporten. Vooral de combinatie van de adidas technologie en mesh-panelen zorgen dat je, je goed blijft voelen.

Naar de training of sportschool is het nieuwe Feyenoord thuisshirt :):)

Het voetbalshirt van de club heeft een symmetrische afscheiding. Je kunt deze weer heerlijk dragen op vakantie of in het stadion. De voetbalkleding ontworpen door adidas en beschikbaar voor iedereen. Tijdens de warme dagen in de Rotterdamse Kuip zal je lichaam op een constante temperatuur blijven en is deze dus ideaal voor het sporten. We zijn blij om te melden dat je via direct bestellen naar de Feyenoordfanshop.nl gaat. Ga naar onze Feyenoord store wanneer je het nieuwe adidas Feyenoord voetbalshirt heel snel in huis wilt hebben.

  • Feyenoord fanshop
  • Voetbalkleding ontworpen door adidas
  • Thuiswedstrijden in de Kuip
  • Competities: Eredivisie, KNVB beker en Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *