adidas Feyenoord Thuistenue Kids 2019-2020

adidas feyenoord thuistenue kids 2019-2020Koop bij ons het adidas Feyenoord thuistenue kids 2019-2020 voor het nieuwe seizoen. Je wilt natuurlijk wel als een baas plaatsnemen in de Kuip. We hebben voor kleinere ook het adidas Feyenoord tenue minikit 2019-20.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Feyenoordfanshop.nl
  • Beste online prijs
  • adidas voetbalkleding
  • Sponsor: Droomparken

Het is je vast niet ontgaan maar in het midden staat een nieuwe sponsor. Droomparken zal het seizoen 2019/2020 in het midden staan. Wat vind je van deze keuze? Niet dat er veel aan gedaan kan worden. De kleuren zijn wel wat aangepast en zijn iets duidelijker dan vorig jaar. Een mooie zwarte onderkant en bovenin maar wit met rood.

Feyenoord kan met deze aankopen voor het nieuwe seizoen strijden om het kampioenschap

We hopen natuurlijk weer op een jaar zoals 2 seizoenen geleden. 2017 is een jaar om nooit te vergeten. Als je binnenkort weer moet trainen is het natuurlijk ideaal om in een FR tenue te gaan. Bestel je deze vandaag dan ontvang je deze morgen al in huis. Je kunt ook een los adidas Feyenoord shirt thuis kids 2019-2020 bestellen.

adidas Feyenoord Thuistenue Kids 2019-2020

Het seizoen is inmiddels begonnen. Hier valt dan ook nog niet veel over te zeggen. Je zou wel even kunnen wachten met het bedrukken van het shirt. Mochten er nog transfers plaatsvinden ben jij de gebeten hond. Welke speler hoop jij nog te mogen begroeten? adidas heeft een solide ontwerp gemaakt. De kleding is dan ook Clima-cool ontworpen met een normale pasvorm. Scoor bij ons ook nog het Feyenoord tenue thuis rood wit zwart 2019-20. Kies de kleding die bij je past in de Feyenoordfanshop en maak je klaar.

  • Club: Feyenoord Rotterdam
  • Stadion: De Kuip

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.