adidas Feyenoord Uitshirt 2020-2021

adidas feyenoord uitshirt 2020-2021Hoppa! Hier is het adidas Feyenoord uitshirt 2020-2021 in de rekken van Voetbalshirtsdirect.nl. Wil jij liever de wit met rode kleuren? Ga dan voor het adidas Feyenoord thuisshirt 2022-2023! Je kunt ze nu allemaal bestellen bij onze aanbieder Feyenoordfanshop.nl

direct bestellen vsd

  • Club: Feyenoord Rotterdam
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Uitwedstrijden
  • Overzicht: Feyenoord artikelen

Je kunt dus nu via de officiële kanalen het nieuwe adidas Feyenoord uitshirt 2020-2021 bestellen. Aankomend seizoen kan je ook weer kiezen om je helden achterop de shirts te krijgen. We zijn blij met de komst van Feyenoord Rotterdam fanshop als nieuwe partner van ons. Wij kunnen je dan ook met alle trots het Droomparken Feyenoord shirt 2020/21 tonen. Welke speler hoop jij dat Feyenoord gaat aantrekken in de zomer?

adidas voetbalkleding van FR heeft een normale pasvorm en ontworpen van 100% polyester!

Lekker toch als je gaat trainen om een Feyenoord shirt te dragen. Daarnaast kan je ook gewoon chillen in de FR shirts. Dickie zal in de zomer het schip los gaan met zijn spelers. Feyenoord wordt steeds meer populair overal ter wereld. Veel fansites worden opgericht in de meest verrassende landen. Daarom zie je nu ook steeds vaker het shirt. De prijzen van afgelopen jaren zorgen voor een goede flow in Rotterdam.

Next Prev
1 | Ben je eruit wat je wilt bestellen, dan kan je via direct bestellen naar Feyenoordfanshop.nl
2 | Zoek de juiste maat en vul je winkelwagen met de artikelen die je wenst
3 | Binnen 2 dagen heb je de artikelen in huis en kan je deze eventueel gratis retourneren
Next Prev

adidas Feyenoord Uitshirt 2020-2021

We weten nu dat deze is ontworpen in het zwart met rode accenten. We hebben al wat unieke kleuren gezien voor het Feyenoord voetbalshirt. Afgelopen seizoen was het shirt blauw met witte accenten. Wat te denken van vorige trainingspakken waar niet iedereen even blij mee was. De logo’s van adidas en Feyenoord logo zie je nadrukkelijk terug op het shirt. Droomparken is de hoofdsponsor en zien we in het midden van de shirts. Een slimfit ontwerp en het shirt valt gewoon zoals je hoort te verwachten.

“No matter if it’s a win, a lose or a tie, I’m Feyenoord till i die”

Hier het nieuwe uitshirt is te verkrijgen in kids, volwassen, baby en vrouwen maten. Het is ook mogelijk om een naam achterop deze te laten drukken. Een naam en nummer brengen wel extra kosten met zich mee. Nieuwsgierig naar alle nieuwe voetbaltenues uit de competities in Engeland, Spanje, Duitsland en Italië, neem dan snel een kijkje in onze shop! We wensen je veel plezier met de Feyenoord aankopen.

  • Feyenoord Rotterdam kleding
  • adidas Clima-cool technologie
  • Slimfit pasvorm en 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *