adidas Feyenoord Zwart Voetbalbroekje Thuis 2022-2023

adidas feyenoord zwart voetbalbroekje thuis 2022-2023Zie hier! Een nieuw adidas Feyenoord zwart voetbalbroekje thuis 2022-2023 voor jou. Tip van ons! Mooi voor de trainingen maar wat te denken als zwembroek :). In de fanshop naast een short ook de sokken die hier bijpassen. Bij een nieuw voetbalseizoen horen dan ook wel nieuwe shorts zoals deze.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, heren en vrouwen
  • adidas Clima-cool

Een short is altijd een leuk item om aan te schaffen. Lekker om een normaal bedrag te betalen voor een Feyenoord short thuis 2022/23. Ben je nou bezig om een compleet FR voetbaltenue te krijgen is dit een punt dat je goed op weg bent. We hopen ook spoedig de adidas trainingspakken om een rij te zetten zodat je helemaal los kan gaan. Houd je het assortiment in de gaten? Bijvoorbeeld een adidas Feyenoord shirt thuis kids 2022-23 is wel het belangrijkste maar dan ook iets duurder. We hopen je te kunnen voorzien van trainingsshirts, kleding, cadeaus en meer van de club.

Voetbal blijft voetbal, dat is ook het mooie aan voetbal – Giovanni van Bronckhorst

Als je naar de afbeelding kijkt van deze valt niet direct iets op. We weten wel dat het broekje in de Kuip te zien zal zijn. adidas heeft een mooi geheel kozen als je ook kijkt naar het thuisshirt en voetbalsokken. Naast het Feyenoord thuis tenue 2022/23 hebben we een tal van artikelen zoals sjaals en vlaggen. Laat je dus zien tijdens de thuiswedstrijden in de Rotterdamse Kuip. Het broekje is natuurlijk ook geschikt voor al je trainingen of tijdens het sporten in het algemeen. Ga hier ook voor de Feyenoord voetbalsokken thuis 2022-2023.

adidas Feyenoord Zwart Voetbalbroekje Thuis 2022-2023

Op het voetbalshort zie je uiteraard de geborduurde logo’s. Je kunt ook losgaan met initialen of een nummer. Een adidas voetbalshort is gemaakt van 100% polyester met een vrij normale pasvorm. We noemde net als adidas en dan kan je in 1 adem ook Climacool noemen. Dit zorgt er voor dat vocht wordt geabsorbeerd en je broekje voelt droog en comfortabel aan. We zijn benieuwd naar het nieuwe seizoen. Zit er een prijs in of gaan we gewoon mooie wedstrijden zien. Meer voetbalkleding? Shop ook de adidas trainingspakken maar ook truien, vesten en meer van de club.

  • Voetbalbroekje seizoen 2022/23
  • Logo’s geborduurd
  • 100% polyester
  • Climacool materiaal
  • Kinderen, vrouwen en heren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *