adidas Italie Voetbalshort Thuis 2023-2024

adidas italie voetbalshort thuis 2023-2024Koop hier het adidas Italie voetbalshort thuis 2023-2024 als onderdeel van het thuistenue. Je ziet het goed, deze is ontworpen door adidas. Daarnaast hebben we ook de kousen en thuisshirts in de winkel liggen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior & senior
  • Seizoen: Nations League en EURO24
  • Accessoires en kleding

Deze als onderdeel van het complete tenue voor de Azzurri. De bondscoach heeft al veel laten zien maar wat gaat de selectie worden? We zien in ieder geval een hoop bekenden terug. Wel missen we nu Gianluigi Buffon. Toch hebben ze een prima elftal en ook met Gianluigi Donnarumma. Een elftal waar ze nog jaren mee vooruit kunnen. We kijken later ook vooruit richting het EK voetbal 2024. Je vindt in onze fanshop ook het adidas Italie uitshirt wit 2023-2024 en het Puma Italie trainingspak groen 2020-2021 van de Azzurri.

Welke speler gaat het maken tijdens de World Cup 2022?

Deze of Italie broekje blue 2023/24 zoals deze ook wel wordt genoemd gaan we zien tijdens het EK voetbal 2024. Ze hebben een toernooi overgeslagen maar nu verwachten we ze wel weer. We zijn dan ook benieuwd hoe het Azzurri zal gaan tijdens EURO2024. adidas voetbalkleding wordt Clima-cool ontworpen. De witte strepen aan de zijkant passen perfect in het complete plaatje. Deze is te verkrijgen in de maten small tot XX-large. Wil je net als de bekende voetballer Leonardo Bonucci een prachtig tenue? Bestel dan alles in het blauw.

adidas Italie Voetbalshort Thuis 2023-2024

Het Italie voetbalbroekje thuis 2023/2024 past perfect bij het shirt thuis in het blauw. Deze wordt dan compleet gemaakt met de blauwe voetbalsokken. Puma heeft voor een prachtig geheel gezorgd. Het is natuurlijk weer mogelijk om een deze te bedrukken met nummer van je favoriete voetballer. We zijn benieuwd naar Italië tijdens het Europees kampioenschap voetbal 2024 in Duitsland. Het Italiaans voetbalelftal doet het altijd goed tijdens een eindtoernooi dus we kijken uit naar de zomermaanden.

  1. Wint Italia het Europees kampioenschap voetbal van 2024?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *