adidas Lyon Shirt Uit Kids 2019-2020

adidas lyon shirt uit kids 2019-2020Zie hier het nieuwste adidas Lyon shirt uit kids 2019-2020. Je kunt het shirt perfect dragen tijdens het sporten of naar de training. Zoek je toch een iets grotere maat? Ga via de blauwe link naar het adidas Olympique Lyon uitshirt 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Club: Olympique Lyon
  • Prijs vanaf €64.95
  • Geselecteerde aanbieder: Voetbalshop.nl

Hieronder gaan we iets dieper in op het adidas Lyon shirt uit kids 2019-2020. Je wilt natuurlijk wel weten wat je in huis haalt. Vorig seizoen had het shirt bijvoorbeeld een blauwe kleur en nu is deze iets aangepast. Een Olympique Lyon uitshirt kinderen is dus lekker om in te sporten maar ook om bijvoorbeeld aan iemand te geven. Wil je het shirt toch nog iets meer bijzonder maken? Zet Memphis Depay, Traore of Fekir aan de achterkant om een origineel shirt te creëren.

De trainer van Lyon heeft geen problemen met Memphis, maar waarom speelt hij dan niet?

Je kan het in de naam adidas Lyon uitshirt kinderen al lezen. adidas heeft de kleding voor haar rekening genomen. De kleding wordt dus met Clima-cool  technologie ontworpen. Ga je dus trainen of sporten dan zorgt het voor een fris gevoel en geeft het extra verkoeling. Niet dat je het koud krijgt maar je lichaamstemperatuur blijft optimaal. Daarnaast heeft het shirt nog mesh-gaatjes van adidas aan de zijkant. Je kan er weer tegenaan met het nieuwste shirt uit deze lijn:).

adidas Lyon Shirt Uit Kids 2019-2020

Je zoekt een shirt voor de vakantie? Waarom het uitshirt van Olympique Lyon dan niet? De donkere en witte accenten zorgen voor een teneu zoals we deze wel kennen. Het complete Lyon tenue uit is gemaakt van 100% polyester en heeft een normale pasvorm. Als je een beetje bekend bent met Voetbalshirtsdirect.nl dan weer je dat wij altijd de nieuwste shirts in huis hebben. Dat mag ook wel van de topclubs. Twijfel je nou toch nog? Ga via de blauwe link naar het adidas Olympique Lyon trainingspak blauw 2020-21 en misschien is dit wel je ding.

  • Club: Olympique Lyon
  • Kledingmerk: adidas
  • 100% polyester
  • Uitkleding voetbal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *