adidas Marokko Thuisshirt Rood 2019-2020

adidas marokko thuisshirt rood 2019-2020Scoor hier je adidas Marokko thuisshirt rood 2019-2020. De nieuwste voetbalshirts kan je vanaf vandaag bestellen bij Unisportstore.nl. Je kunt dan morgen al in de Marokko voetbaltenues rondlopen op de training of gewoon om in te chillen.

direct bestellen vsd

  • Land: Marokko
  • Sterren: Benatia, Ziyech & Boussafa
  • adidas Collection

De prijs vanaf €26,95 is gebaseerd op Marokko fan-shirts maar niet het officiële voetbalshirt. Je kunt het officiële voetbalshirt bestellen vanaf €69,95. Wens je een compleet thuistenue ga dan ook voor een short en voetbalkousen! Ga hierboven via de button naar Unisportstore.nl waar je de kleding voor de beste prijs vindt. We hebben ook het adidas Marokko shirt kids rood 2019-20.

Hoe ver komt het Marokkaans voetbalteam tijdens de Afrika Cup?

Op het moment van schrijven staat de de Afrika Cup voor de deur. We zijn natuurlijk benieuwd naar de groepsfasewedstrijden voor het toernooi. Een thuisshirt van Marokko mag daarbij niet ontbreken. Je kunt dus lekker op de bank de wedstrijden bekijken in het nieuwste shirt.

adidas Marokko Thuisshirt Rood 2019-2020

Je kunt natuurlijk ook het voetbalshirt laten bedrukken! Je kunt natuurlijk kiezen voor sterren als Benatia, Mazraoui, Ziyech, Belhanda, Boussafa of andere met het nummer eronder. Het is ook mogelijk om je eigen naam en nummer te laten bedrukeken. Shop de kleding voor kids, kinderen en senioren. We wensen je veel plezier met de nieuwste voetbalkleding en volg ons voor de winacties.

  • Marokkaans voetbalelftal
  • Leeuwen van de Atlas
  • adidas Clima-cool kleding
  • Kleuren: rood en groen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *