adidas Marokko Uitshirt Wit 2022-2023

adidas marokko uitshirt wit 2022-2023Hier het adidas Marokko uitshirt wit 2022-2023. We hebben eerst de World cup en ook nog wat oefenwedstrijden. Wil jij net als Hakimi, Mehdi Benatia of direct het Ziyech voetbalshirt bestellen? We zijn extra benieuwd naar de Leeuwen van de Atlas tijdens de komende toernooien.

direct bestellen vsd

  • Scoor bij aanbieder Unisportstore.nl
  • Puma dry-cell kleding

We hebben weer diverse voetbalshirts van Marokko. Deze is dan in het wit met rode en groene accenten. Na een Wereldkampioenschap staat de Afrika cup alweer op het programma. Het Marokkaans voetbalteam gaat binnenkort beginnen aan de wedstrijden op het WK voetbal 2022 in Qatar. Een toernooi welke gehouden zal worden in dus Qatar. Een aantal sterren uit de selectie: Mazraoui, Hakim Ziyech, Mehdi Benatia en Achraf Hakimi. Je kunt deze namen ook achterop het shirt krijgen :).

Stelling: het Marokkaans voetbalteam gaat de volgende ronde van het WK halen

adidas Marokko Uitshirt Wit 2022-2023

We hopen dat de Leeuwen van de Atlas ver gaan komen. adidas heeft het voorwerk gedaan met het nieuwe voetbalshirt. Je krijgt het shirt dan met een normale pasvorm en deze is ontworpen van 100% polyester. De voetbalshirts zijn de verkrijgen voor kinderen, heren, dames en junioren. In de voetbalshop hebben we ook een vlag Marokko en Morocco sjaal. Je kunt dus helemaal los als het team moet spelen. Maak je klaar voor de komende toernooien waar we hopelijk kunnen genieten van het Marokkaans voetbalelftal. Zoek je een voorbedrukt shirt? Ga dan langs bij het Marokko Ziyech 7 shirt thuis 2022-2023.

  • Voetbalshirts van Marokko
  • Volgende toernooi: World Cup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *