adidas Marokko Wit Uitshirt 2019-2020

adidas marokko wit uitshirt 2019-2020Hier het adidas Marokko wit uitshirt 2019-2020. We hebben eerst de Afrika cup en ook nog wat oefenwedstrijden. Wil jij net als Nordin Amrabat, Mehdi Benatia of direct het Marokko Ziyech 7 shirt thuis 2019-2020 bestellen? We zijn extra benieuwd naar de Leeuwen van de Atlas tijdens de komende toernooien.

direct bestellen vsd

  • Scoor bij aanbieder Voetbalshop.nl

We hebben weer diverse voetbalshirts van Marokko. Deze is dan in het wit met rode en groene accenten. Na een Wereldkampioenschap staat het volgende toernooi alweer op het programma. Het Marokkaans voetbalteam gaat binnenkort beginnen aan de wedstrijden op de Afrika Cup. Een toernooi welke gehouden zal worden in Kameroen. Een aantal sterren uit de selectie: Nordin Amrabat, Hakim Ziyech, Mehdi Benatia en Achraf Hakimi. Je kunt deze namen ook achterop het shirt krijgen :).

Stelling: het Marokkaans voetbalteam gaat de Afrika Cup winnen

adidas Marokko Wit Uitshirt 2019-2020

We hopen dat de Leeuwen van de Atlas ver gaan komen. adidas heeft het voorwerk gedaan met het nieuwe voetbalshirt. Je krijgt het shirt dan met een normale pasvorm en deze is ontworpen van 100% polyester. De voetbalshirts zijn de verkrijgen voor kinderen, heren, dames en junioren. In de voetbalshop hebben we ook een vlag Marokko en Morocco sjaal. Je kunt dus helemaal los als het team moet spelen. Maak je klaar voor de komende toernooien waar we hopelijk kunnen genieten van het Marokkaans voetbalelftal.

  • Voetbalshirts van Marokko
  • adidas Clima-cool
  • Volgende toernooi: Afrika Cup

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.