adidas Mexico Uitshirt 2020-22

adidas mexico uitshirt 2020-22Koop hier het adidas Mexico uitshirt 2020-22. Je gaat het Mexico shirt 2019-2020 zien tijdens de Copa-America 2020. Daarna kijken we al snel verder naar de World Cup van 2022. Je vindt bij ons de scherpste prijs.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Competities: WK2022 & Copa2020
  • Gratis thuisbezorgd!

Het prachtige Mexico uitshirt gaan we terug zien tijdens de Copa-America van 2020. Al snel gaan we vanaf daar verder naar de wedstrijden in aanloop naar de World Cup in Qatar. Je hebt vast ook al zin in het WK waar Mexico misschien wel het Nederlands Elftal treft.

Stelling: Alvarez en Lozano zijn de grote namen op de toekomstige toernooien.

We zijn benieuwd naar de wedstrijden van het Mexicaans voetbalelftal. Een tal van spelers kennen we nog uit de Eredivisie. Wil jij nou een voetbalshirt bedrukken? Je kunt deze bedrukken precies zoals jij wenst. Ideaal om naar de training te gaan met een jonge speler of oude held achterop.

adidas Mexico Uitshirt 2020-22

Het Mexico voetbalshirt wit is populair onder liefhebbers. Of Guardado bijvoorbeeld nog aanwezig is, is een vraag voor velen. Je kunt ook een nieuweling achterop krijgen. Als je kijkt naar de Mexico uitshirts dan zie je dat deze zoals gezegd grotendeels wit zijn. Het voetbalshirt bevat verder groene, zwarte  en rode accenten. Een shirt welke is gemaakt van 100% polyester en prima uitstraling als zeggen we zelf. adidas voetbalkleding is gemaakt met een Climacool technologie. Climacool staat voor een fris en lekker gevoel. Het zorgt verder voor een hoog comfort met de ademende stof. De bekende adidas strepen lopen over de schouders. Denk jij dat het nationale team van Mexico nog een keer een prijs in de wacht gaat slepen.

  • Mexicaans voetbalelftal
  • adidas voetbalshirts
  • Kleuren: groen en wit
  • Clima-cool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *