adidas Mexico Uitshirt 2022-2023

adidas mexico uitshirt 2022-2023Met een uniek patroon het adidas Mexico uitshirt 2022-2023 kopen. Een voetbalshirt met een standaard pasvorm en of deze uniek is? Wat een shirt voor in je collectie.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: junioren, senioren en kids
  • WK voetbal 2022- Copa America 23
  • adidas voetbalkleding

Door het unieke patroon is deze populair op de FIFA World Cup 2022. Het is een verrassend ontwerp welke hierboven kan worden aangeschaft. Wij vergelijken het shirt op basis van prijs en beoordeling en zoeken voor je de beste combinatie. Het bijzondere Deportiva Ibiza DJ voetbalshirt 18-19 is ook in een zelfde soort kleur te verkrijgen.

Deze is origineel door de kleurencombinatie en de banen over het shirt. Een top voetbalshirt voor misschien wel de grote verrassing op het Wereldkampioenschap voetbal 2022. Dit is ontworpen door adidas net als alle Mexicaanse fan artikelen. Het Mexico voetbalshirt 2022/23 heeft unieke patronen over het voetbalshirt. Aan de voorkant wordt bij een bedrukking ook een nummer gezet. Het adidas logo bevindt zich aan de rechterkant in het groen en Mexico logo aan de linkerkant. Bedruk snel met helden als Lozano, Moreno of Chicharito.

adidas Mexico Uitshirt 2022-2023

Het voetbalshirt is slimfit en ontworpen met Clima-cool technologie. Slimfit voor een strakkere pasvorm en Clima-cool voor een perfecte lichaamstemperatuur. Een bedrukking voor de fans van het Mexicaans voetbalelftal. Dit is dus echt een top voetbalshirt geworden. Wens je een compleet voetbaltenue voor het wereldkampioenschap voetbal? Shop dan ook de voetbalbroekjes en kousen in het rood en groen. De combinatie kan veranderen met een rode broek en wit voetbalbroekje. In onze voetbalshop ook het adidas Mexico uitshirt kind 2020-21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *