adidas Mexico Uitshirt Kind 2020-21

adidas mexico uitshirt kind 2020-21Koop hier het adidas Mexico uitshirt kind 2020-21. Je kont het gokken maar met de kleuren wit met groene en rode accenten. Het eerstvolgende toernooi is de Copa America 2020 waar we het shirt gaan zien. Wil je liever thuisshirts voor junioren? Shop het Mexico thuisshirt kind 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Copa America 2020 tot WK 2022
  • Bedrukken met Lozano, Alvarez of Chicharito

Je vindt het voetbalshirt in de voetbalshop van Voetbalshirtsdirect.nl. Wij vergelijken de prijzen en beoordelingen. Je  kunt dus via de button direct naar de goedkoopste en je hebt het shirt ook nog eens binnen 2 werkdagen in huis. Ga los en kies de nieuwste kleding.

Mexico kan met dit team makkelijk de Copa America 2020 winnen.

Het voetbalshirt van Mexico is ontworpen door adidas. Je kent misschien de clima-cool technologie wel met mesh-panelen. Deze zorgen voor een heerlijk gevoel tijdens de uitwedstrijden. In Nederland kijken we stiekem vooruit naar de FIFA World Cup van 2022. Dat is de plek waar we het shirt veelvuldig gaan zien. Deze is te verkrijgen in de maten 98, 128 tot 176 voor de jongere fans en senioren in small, medium, large tot XXX-large.

adidas Mexico Uitshirt Kind 2020-21

Om nog even terug te komen op het Wereldkampioenschap voetbal van 2022. Daar gaan we de jongelingen die nu in de Eredivisie zien in dit shirt. Een prachtig podium voor de helden van het Mexicaanse elftal. Uiteraard is het mogelijk om je uitshirt te bedrukken met naam en nummer. Denk aan helden als Lozano of Alvarez om er 2 te noemen met Eredivisie verleden of er nog spelen. Hoe zie ik of het officiële WK bedrukking is? In het nummer staat het logo van het Mexicaanse voetbalteam. Ontworpen met een slimfit pasvorm en de adidas accenten in het groen! Je kunt ook eens langs bij het adidas Mexico uitshirt 2022-2023 voor wat afwisseling.

  • Mexicaans voetbalelftal
  • adidas Clima-cool technologie
  • World Cup 2022 – Copa America 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *