Home » Voetbalnieuws » adidas Nemeziz Ocean Storm Voetbalschoenen

adidas Nemeziz Ocean Storm Voetbalschoenen

adidas nemeziz 17 360agility voetbalschoenenadidas Nemeziz Ocean Storm voetbalschoenen kopen? In het overzicht adidas voetbalschoenen Nemeziz veel meer adidas voetbalschoenen. Je kunt het zo gek niet bedenken of de kleurencombinatie is wel aanwezig. Wat vind jij de mooiste kleuren voor je schoenen?

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €59,95
Beschikbaar in: kids, junior en senior
17+ voetbalschoenen
adidas voetbalschoenen

adidas Nemeziz 17+ 360Agility Ocean Storm Pack zal weer worden gedragen door de sterren in de voetbalwereld. Leo Messi en Paul Pogba zijn de eerste op de adidas voetbalschoenen. De Nemeziz 17.1 met strepen zijn geweldig opvallend. Voetbalschoenen zijn te verkrijgen in kinderen, vrouwen en heren.adidas nemeziz ocean storm voetbalschoenen

adidas nemeziz 17+ 360sgility ocean storm

De ongebruikelijke bandage-geïnspireerde constructie is gekenmerkt door de opvallende kleuren. ‘Nemeziz’ staat duidelijk op de hak geschreven. Shop de varianten ook in adidas ACE en adidas X voetbalschoenen. De 3 opvallende adidas strepen zijn natuurlijk ook zichtbaar. adidas Nemeziz 17+ 360Agility voor de geweldige voetballer uit het team. Shop naast de voetbalschoenen ook adidas slippers, sneakers en meer van Ocean Storm.

adidas Nemeziz Ocean Storm Voetbalschoenen

adidas Nemeziz Ocean Storm Voetbalschoenen verkrijgbaar vanaf de kleinste maten door senioren. De goedkoopste varianten als vanaf €49,95 als zaalvoetbalschoenen. Football boots welke te verkrijgen zijn als kunstgras schoenen en gras voetbalschoenen. De zachte stof zorgt voor comfort. Hieronder uitgebreid welke technologieën de voetbalschoenen bezitten.

  • Agility Knit 2.0
  • 360 Agility Bandage System
  • Tape en unieke kleuren
  • 360 Torsion Tape
  • Lockdown en Dual Lock Collar
  • Explosive power
  • Lichtgewicht voetbalschoenen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *