Home » Olympique Lyon » adidas Olympique Lyon Trainingspak 2017-18

adidas Olympique Lyon Trainingspak 2017-18

adidas olympique lyon trainingspak 2017-18In het blauw het adidas Olympique Lyon trainingspak 2017-18 in de Olympique Lyon shop. Uiteraard hebben we ook het adidas Olympique Lyon tenue.

direct bestellen vsd

  • Outlet trainingspakken
  • Beschikbaar in: XS tot XXL
  • Kleuren: blauw en donkerblauw
  • adidas voetbalkleding
  • Lyon Fanshop

De voetbal trainingspakken zoals het adidas Olympique Lyon trainingspak 2017-2018 met capuchon in onze voetbalshop. Het adidas trainingspak kan worden gebruikt tijdens de warming up en onderweg naar een wedstrijd.

adidas Olympique Lyon Trainingspak 2017-18

Het adidas Olympique Lyon trainingspak 2017-18 met het Lyon trainingsjack en Lyon trainingsbroek. Een adidas trainingspak met opvallende normale kleuren en capuchon. De Lyon trainingsbroek is blauw met witte accenten. Het adidas logo aan de linkerkant en Olympique Lyon logo aan de rechterkant. Lyon trainingsjacks zijn redelijk blauw met mini accenten rond de capuchon en mouwen en witte accenten van adidas. Het Lyon trainingspak kids zal in onze online Lyon voetbalshop worden aangeboden. Lyon met een prachtig seizoen achter de rug gaan we ook zien tijdens de wedstrijden van de Europa League. Hierboven de prijs en enige aanbieder Unisportstore.

Het Lyon trainingspak 2017-2018 heerlijk om te ontspannen op de bank en nog geweldiger om in de sporten tijdens koudere dagen. Een echte Olympique Lyon fan of vind je het een prachtig trainingspak dan kan deze eenvoudig worden besteld. Het volledige Lyon trainingspak bestaat uit een 5-tal ritsen. Je hebt dus genoeg opbergmogelijkheden met 4 zakken. De rits in het midden uiteraard om het trainingspak te sluiten. Ventilatie en lichaamstemperatuur staan hoog in het vaandel dus ideaal als je een adidas trainingspak van Olympique Lyon in het bezit hebt. Een uniek trainingspak die hoog staat aangeschreven als we het hebben over trainingspakken clubs. We zijn benieuwd hoe de club gaat presteren aankomend seizoen. Blijft op de hoogte en volg ons via de sociale kanalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *