adidas Olympique Lyon Uitshirt 2019-2020

adidas olympique lyon uitshirt 2019-2020Check hier het nieuwste adidas Olympique Lyon uitshirt 2019-2020. We hebben hier te maken met 1 van de officiële producten uit de Olympique Lyon shop. Zoek je toch een ander shirt om in te chillen? Bekijk dan ook eens het Olympique Lyon thuisshirt 2017-2018 welke in het wit is te verkrijgen.

direct bestellen vsd

  • Club: Olympique Lyonnais
  • Prijs vanaf €48,65
  • Beschikbaar in: kids, dames, junior en heren

We gaan hier nog verder in op het Lyon tenue uit 2019/2020. De uitwedstrijden van Olympique Lyonnais worden afgewerkt in het adidas Olympique Lyon uitshirt 2019-2020. Zoek je toch nog meer van het uittenue? Ga dan ook voor het voetbalbroekje en bijpassende uitkousen. Wij vergelijken nu zelf de aanbieders zodat jij direct naar de goedkoopste kan gaan. Zorg er vandaag dus nog voor dat je helemaal in het tenue klaar zit voor alle Lyon wedstrijden dit seizoen.

Een uniek Olympique Lyonnais voetbalshirt ontworpen door adidas voor jong en oud. Laat ons ook nog even wat je van het shirt vindt 🙂

Olympique Lyon is een voetbalclub uit (zoals de naam al doet vermoeden) Lyon en is al sinds jaar en dag actief in de Ligue 1 competitie in Frankrijk. De club heeft qua kleur iets weg van het nieuwe Bayern Munchen uitshirt welke ook door adidas is ontworpen. Zit jij al klaar voor alle uitwedstrijden van de club of kijk je liever de Europese wedstrijden? Lyon is het afgelopen seizoen helaas uitgeschakeld door Barca. Helaas weten we ook al dat Paris Saint Germain kampioen is geworden.

adidas Olympique Lyon Uitshirt 2019-2020

Als we kijken naar de vormgeving van het adidas Olympique Lyon uitshirt 2019-2020 dan zien we hoofdsponsor Hyundai op de voorkant. Verder is het nieuwe shirt uitgekomen in een kleur die we eerder hebben gezien. Het Duitse merk adidas is met een Europese uitbreiding bezig van clubs aan wie ze zich verbinden. Ook Lyon valt hier dus onder voor dit seizoen. De technologie van adidas zorgt ervoor dat zweet naar de buitenste lagen van de voetbalkleding wordt afgevoerd. Hierdoor blijft het nieuwe Olympique Lyonnais shirt uit 2019/2020 droog aanvoelen tijdens het sporten. Verder heeft het voetbalshirt een mooie traditionele hals. Zoals we bij alle voetbalshirts zien, heeft ook Lyon het Lyon logo op de linkerborst staan en adidas als logo op de rechterborst.

  • Ligue 1
  • Seizoen 2019/2020
  • Climacool technologie
  • adidas
  • Officieel Lyon shop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.