Home » Olympique Marseille » adidas Olympique Marseille Trainingspak 2017-18

adidas Olympique Marseille Trainingspak 2017-18

adidas olympique marseille trainingspak 2017-18Het nieuwe Adidas Olympique Marseille trainingspak 2017-18 is, net zoals het nieuwe Olympique Marseille trainingspak 2017-18 in de store. Bekijk ook eens het Olympique Marseille thuisshirt 2018-2019.

direct bestellen vsd

  • Outlet trainingspakken blauw
  • Beschikbaar in: senioren en kinderen
  • adidas trainingspak
  • Olympique Marseille Fanshop

L’Om blauwe trainingspakken adidas zullen te zien zijn tijdens alle wedstrijden van de club in de Ligue 1. Vooral de grote bekende spelers zullen gebruikt worden voor de promotie van de nieuwe voetbal trainingspakken.

Olympique Marseille trainingspak sale

Wanneer je er zelf dus lekker fris en warm bij wilt lopen, dan zijn dit echte aanraders voor jou. Het Olympique Marseille trainingspak 2017-2018 is terug te vinden in 2 verschillende kleuren. Een in het wit, zoals hier op de afbeelding te zien is en een in het donkerblauw. Opvallende dingen aan de Marseille trainingspakken? Het feit dat er weer een rits in het Marseille trainingsjack 2017-2018 zit. Een van de voordelen hiervan is dat het pak een lekker huiselijk gevoel geeft wanneer je deze draagt en tevens een stoer uiterlijk meegeeft aan het trainingspak Olympique Marseille.

Marseille Trainingspakken Voetbal

Het adidas Olympique Marseille trainingspak 2017-18 bestaat uit het trainingsjack en uit de Marseille trainingsbroek. Het jack is ontworpen in een donkerblauwe basiskleur, met lichtblauwe en witte accenten. Zo zijn de bekende adidas strepen weer terug te vinden aan de zijkant van het trainingsjasje en zijn verder het adidas logo op de rechterborst en het Marseille logo op de linkerborst lichtblauw. Aan de onderkant van het jack bevindt zich ook nog een blauw horizontaal vlak, wat zorgt voor een mooie afstemming tussen de kleuren. Trainingspakken compleet ontworpen met 100% polyester.

adidas Olympique Marseille Trainingspak 2017-18

De Olympique Marseille trainingsbroek is in zijn geheel donkerblauw ontworpen, wat een mooie samenstelling geeft met de accenten van het Jack. Het Marseille trainingspak 2017-2018 is ontworpen en geproduceerd door de Duitse Sportgigant adidas. Hierdoor ben je dus altijd verzekerd van echte kwaliteit. Het gehele trainingspak is voorzien van de bekende Clima-cool techniek. Hierdoor wordt vocht naar de buitenste lagen van het pak getransporteerd. Het pak zal dus altijd lekker droog en aangenaam op de huid aanvoelen. Maak dus vandaag nog je Olympique Marseille tenue 2017-18 compleet met het geweldige Olympique Marseille trainingspakken!

Olympique Marseille Fanshop

  • Olympique Marseille shop artikel
  • Ligue 1
  • Seizoen 2017-2018
  • adidas Clima-cool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *