Home » adidas Predator » adidas Predator Telstar Mechta Zwart Wit

adidas Predator Telstar Mechta Zwart Wit

adidas predator telstar mechta zwart witSpeciaal ontworpen voor het WK de adidas Predator Telstar Mechta zwart wit. Een bijpassende adidas Knock Out voetbal WK Telstar Mechta kan in combinatie worden besteld.

direct bestellen vsd

+ World Cup voetbalschoenen

+ Telstar Mechta Pack

+ In: kids, junior, dames en heren

+ Geschikt: natuurlijke ondergronden

Predator 18+ Telstar PureControl Limit Mechta pack voetbalschoenen vergelijk je hieronder. Unieke kleuren in het wit, rood met zwarte accenten. Laat ons gerust weten wat je van deze voetbalschoenen vindt.

adidas Predator Telstar Mechta Zwart Wit

adidas Predator 18+ boots met pack: geloof in de droom! Het Russisch voor Mechta pack. De knock-outfase staat voor de deur en dat wil zeggen dat de topper overblijven. Het WK voetbal 2018 in Rusland gaat verder vanaf 30 juni 2018. In een droom dat zit je ook wel tijdens het kampioenschap. In de voetbalwereld gaat het om dromen waarmaken en ook op het hoogste podium. Een unieke kleurencombinatie met geweldige accenten welke we kennen van de adidas Predator voetbalschoenen. Gepixeld grafisch ontwerp welke gedragen zullen worden door Rakitic en Pogba. Lichtgewicht schoenen van slecht 239 gram. Shop snel voor junior, kind, heren en vrouwen..

  • Gepixeld grafisch ontwerp
  • Gastland Rusland
  • Gedragen door: Özil, Rakitic, Messi en Pogba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *