adidas Real Madrid 3de Shirt Blauw 2019-2020

adidas real madrid 3de shirt blauw 2019-2020Een hele bijzonder Europees voetbalshirt met naam adidas Real Madrid 3de shirt blauw 2019-2020. We zagen inderdaad al eerder een rode variant en zelf een zwarte met draak variant. Wat vind je van dit voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: junior, kids, dames en senioren
  • Seizoen: Champions League
  • Maten: mini tot XXL

Als je kijkt naar het Real Madrid 3de shirt voor de CL dan zal deze gedragen worden tot het eind van seizoen. Zoek je producten zoals een Real Madrid sjaal of vlag? We hebben bij onze aanbieders ook een tal van fan artikelen. Je kunt voor het thuisshirt ook langs gaan bij het Real Madrid shirt. Bestel je het shirt vandaag dan krijg je deze morgen in huis.

Denk jij dat Real Madrid wederom de Champions League gaat winnen?

Het Real Madrid 3rd voetbalshirt turquoise zal gedragen worden in de Champions League. Ieder seizoen strijdt Real Madrid mee om te prijs met de grote oren. In het verleden hebben we deze in diverse kleuren gezien. Kies een held achterop zoals Benzema, Asensio of een willekeurige sterspeler. Zoek je een specifiek product maar bieden wij deze niet aan neem gerust contact met ons op.

adidas Real Madrid 3de Shirt Blauw 2019-2020

Het adidas Real 3de voetbalshirt is een prachtig ontwerp van adidas. We kijken nu al uit hoe het Real Champions League shirt zal worden gepromoot door de sterspelers van Real Madrid. Fly Emirates is nog een aantal jaar de hoofdsponsor. We zien de hoofdsponsor dus terug in het midden. Het adidas voetbalshirt is Clima-cool ontworpen voor een fris en droog gevoel. Wil jij als eerste het Real Madrid 3e shirt? Deze is ideaal voor de trainingen en om lekker in te sporten.

stelling: Hazard is een goede aankoop maar er mag nog wel wat bij

Santiago Bernabeu zal groen/blauw kleuren tijdens de thuiswedstrijden. De Champions League maar ook La Liga zijn belangrijke prijzen om te pakken. Kies bij ons ook voor de adidas Real Madrid 3de voetbalsokken 2019-2020 en Real Madrid 3e voetbalbroekje turquoise 2019-20 om helemaal compleet te gaan. We gaan het shirt ook zien in de Copa del Rey. We zien nu veel bedrukte shirts met Modric, Asensio, Ramos en Marcelo.

Real Madrid CF Voetbalshirt Turquoise 2019/20

Hopelijk gaan we deze shirts weer zien in de diverse finales. Uiteraard zien we de gebruikelijke adidas strepen terug op de schouders. De Duitse fabrikant heeft ervoor gezorgd dat wanneer je transpireert, het vocht naar de buitenste lagen van het shirt wordt afgevoerd. Op deze manier zal het adidas Real Madrid shirt ten alle tijden lekker comfortabel en vooral droog aanvoelen.

De Real Madrid shop is bij Voetbalshirtsdirect altijd gevuld met alle denkbare kleding artikelen van Real Madrid FC. Je kunt naast de shirts ook de voetbalbroekjes, voetbalkousen en de trainingspakken selecteren. Ook is het mogelijk om via ons een voetbaltrip te boeken. In de toekomst gaan diverse Real Madrid CF artikelen online zoals een Real Madrid dekbedovertrek. Inmiddels hebben we al voorbedrukte Real Madrid voetbalshirt online staan zoals het Ramos en het Benzema shirt. Zoek je dus iets unieks voor een cadeau voor hem of cadeau voor haar? Neem gerust contact op via info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Club: Real Madrid CF
  • Champions League kleding
  • Hoofdsponsor: Fly Emirates
  • Kledingsponsor: adidas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *