adidas Skystalker Nemeziz Zwart Rood Goud

adidas skystalker nemeziz zwart rood goudEen bijzondere variant en 1 van de eerste is de adidas Skystalker Nemeziz zwart rood goud. De andere variant van de Nemeziz is de adidas Messi Nemeziz blauw rood.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €49,95
  • In: kind, junior en senioren
  • Maten: 34 tot 48
  • Varianten: 17+, 17.1, 17.2 en 17.3
  • adidas schoenen

adidas met de lancering van de nieuwste Nemeziz 17+ schoenen. De voetbalschoenenlijn met de beste kleuren tot nu toe! Een combinatie tussen de Pyro storm schoenen en adidas Encryption Pack grijze voetbalschoenen 2019. Skystalker pack sneakers gelanceerd door sterspelers Paul Pogba en Lionel Messi.

adidas Skystalker Nemeziz Zwart Rood Goud

Het design met zwart en rood en als noppen-ontwerp goud is voor de liefhebber. adidas heeft goed gekeken naar de technologieën van voorgaande voetbalschoenen en hier een bundel van gemaakt. Een sok-achtig ontwerp welke zich vormt naar de voet. Het adidas logo vergeleken met de Messi Nemeziz is hier zwart. De sok is zwart met rode details en gaan we veelvuldig zien bij de sterren op het veld. Een opvallende uitstraling welke vooral naar voren komt door de kleuren en onderkant. adidas Skystalker Nemeziz zwart rood goud in de maten: 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 tot 48.

  • Schoenenmerk: adidas
  • Pack: Skystalker
  • Vormgeving: Nemeziz

Nemeziz 17+ FG/AG Skystalker 2018

adidas Skystalker voetbalschoen met een geweldige uitstraling voor natuurlijke ondergronden en kunstgrasvelden. Kom jij op de training met de nieuwste boots? Technisch gezien 1 van de betere voetbalschoenen ter wereld. Het Prime-knit bovenwerk en flexibele binnenkant ondersteund de voet en zorgt voor een vermindering van blessures. Stretchy Sockfit-boord is nieuw en zorgt ervoor dat je voeten niet irriteren. Een soort tape bovenkant maakt het geheel tot een normale overgang. Extra ondersteuning in het midden van de schoen en aan de onderkant. Nemeziz 17+ FG/AG Skystalker 2018 voor een nieuw voetbaljaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *