adidas SL Benfica Thuisshirt 2021-2022

adidas sl benfica thuisshirt 2021-2022Koop bij Unisportstore het adidas SL Benfica thuisshirt 2021-2022 via de button. We zijn uiterst benieuwd naar de thuiswedstrijden in de diverse competities. Zou jij dit voetbalshirt willen winnen? Je kunt dit door te laten weten wat je van deze vindt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Hoe ver komen ze in de Champions League?
  • 100% polyester

Kijk je naar de club SL Benfica dan zijn ze samen met FC Porto en Sporting Lissabon de succesvolste clubs uit de Primeira Liga. Je ziet het rode shirt dan ook overal en wordt deze veel gedragen in Portugal. Naast dat het Benfica shirt te zien zal zijn tijdens thuiswedstrijden in het Estadio da Luz strijden ze ook dit jaar weer mee in de Champions League. Welke speler van de selectie is je old time favourite?

Ik heb bij een grote club gespeeld met grote spelers – Pele

We geven hier nog wat meer info over het adidas SL Benfica thuisshirt 2021-2022 voor het nieuwe seizoen. Je ziet het thuisshirt altijd in het rood en nu dus ook weer. Deze opvallende rode kleur wordt op haar beurt weer afgewisseld door zwarte accenten. Je kunt ook kiezen om shorts en kousen in de winkelwagen te gooien voor een compleet tenue. Sponsor Fly Emirates in het wit in het midden van het voetbalshirt. Je vindt meer info over SL Benfica via de blauwe link.

  • Wat is de sterspeler van SL Benfica? Rafa Silva is de 28 jarige rechter middenvelder.

adidas SL Benfica Thuisshirt 2021-2022

Je kunt ons ook mailen voor een voetbalreis naar Benfica. Helemaal lekker om het stadion te bezoeken in het nieuwe shirt. Altijd een keer een voetbalwedstrijd willen bijwonen met het voetbalteam of met je vader en moeder? Wij werken samen met de aanbieders met de hoogste waardering. Je kunt geweldig genieten van het prachtige Estadio da Luz tijdens een competitiewedstrijd of Champions League. Een prachtige kans om de sterspelers van SL Benfica van dichtbij te kunnen bekijken.

  1. De nieuwste shirts voor een nieuw seizoen
  2. De kampioen speelt natuurlijk in de Champions League
  3. Ervaring gecombineerd met jonge spelers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *