Home » Voetbalnieuws » adidas Turbocharge Voetbalkleding

adidas Turbocharge Voetbalkleding

adidas voetbalschoenen ace groenadidas Turbocharge voetbalkleding kopen? adidas komt altijd al eerste met de Predator 18 voetbalschoenen zonder veters. De naam Turbocharge viel niet direct op maar wel de opvallende groene met zwarte kleuren en witte accenten.

direct bestellen vsd

+ Voetbalschoenen, kleding, tassen, merchandise

+ Kleuren: groen, goud, zwart

+ Spelers: Suárez, Bale, Pogba. Müller

In ons overzicht voetbalschoenen uiteraard wel de adidas voetbalschoenen Predator maar ook in het artikel adidas Virtuso witte voetbalschoenen 2019. De presentatie van de rest van de voetbalkleding Turbocharge is nu dus ook te bestellen. Wil jij ook flitsen in de opvallende blauw/groene kleur? Naast de voetbalschoenen zijn er ook scheenbeschermers, tassen, ballen en adidas trainingskleding.

adidas turbocharge voetbalkleding

adidas Turbocharge Voetbalkleding

De voetbalschoenen worden het meest uitgelicht. Naast de eerdergenoemde adidas Predator 18+ PureControl ook sneakers. Je hebt keuze uit sneakers voor dagelijks gebruik of adidas zaalvoetbalschoenen ACE. Via bovenstaande link een volledig overzicht adidas Turbocharge voetbalkleding. De X 18+ PureChaos welke door Messi worden gedragen in het zilver zijn ook te bestellen. We beginnen hieronder met de adidas sporttassen. De unieke kleuren met verschillende varianten horen allemaal bij Turbocharge. Net als Suárez, Bale en Müller voetbalschoenen of voetbalkleding? Shop hieronder de tassen.

adidas turbocharge voetbaltassen

Turbocharge Voetbaltassen

De meest speciale collectie voor Messi met dus ook rugtassen en voetbaltassen. De ACE en X voetbalschoenen zijn geweest, daarna de rugtassen en hieronder sneakers en scheenbeschermers. Groen of blauw zijn de basiskleur maar koper met zwart voor de overige Turbocharge kleding. De Messi 18+ PureAgility waren al geweldig en dus nu helemaal compleet te maken met de overige Adidas voetbalkleding.

adidas schoenen en scheenbeschermers

adidas Sneakers en Merchandise

adidas sneakers en merchandise om helemaal op zijn messi’s op de training te verschijnen. De Copa 18 collectie hebben we nog niet genoemd. Zoals bij adidas bekend is gaan ze ook voor oldschool. De felle kleuren zijn bijzonder bij de zwarte Copa kleuren. Shop de kicksen, voetbalkleding en meer van adidas via de afbeeldingen.

  • Voetbalschoenen, boots groen, goud zwart
  • adidas sneakers & kleding
  • Kleding / merchandise adidas
  • Here to Create

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *