Home » adidas Ace » adidas Voetbalschoenen ACE Bruin Grijs

adidas Voetbalschoenen ACE Bruin Grijs

adidas voetbalschoenen ace bruin grijsadidas voetbalschoenen ACE bruin grijs kopen? Shop ook de adidas Predators blauw Cold 2018 uit de lijn adidas Earth Storm voetbalschoenen.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • Voetbalschoenen met veters
  • Earth Storm pack
  • In: kind, dames en heren
  • Outlet en sales

adidas ACE 17+ PureControl met sok voor de dominante voetballer. Pogba maar ook Alli, Rakitic en Mesut Özil zijn het gezicht van deze ACE voetbalschoenen. Overtref je tegenstander met voetbalschoenen uit de lijn Earth Storm.

adidas Voetbalschoenen ACE Bruin Grijs

ACE 17+ voetbalschoenen met sok met een bijzondere kleurencombinatie. Een geweldige wedstrijd speel je op de sok-achtige fit schoenen. adidas Earth Storm cleats met een kleur als zand. Kleuren voetbalschoenen welke we ook terug vinden aan de onderkant. De drie bekende adidas strepen staan aan de andere kant en lijken op nat zand. Limited edition adidas ACE cleats met een bijzondere lip en veterloos design. Purecontrol staat aan de zijkant en natuurlijk kunnen ook deze voetbalschoenen worden bedrukt. Wat maakt deze voetbalschoenen zo bijzonder? Het gebruik van unieke materialen en de nieuwste technologieën. Shop snel voor kinderen en volwassen in onze shop.

adidas ACE 17+ PureControl 2017

Koudere maanden komen eraan met toch nog prachtige adidas ACE 17+ PureControl 2017. We zijn nog maar net bekomen van de Pyro storm in het rood en de nieuwste schoenen zijn alweer beschikbaar. adidas voetbalschoenen ACE bruin grijs met extra comfort en lange noppen voor snelle acties. Een primeknit bovenkant voor extra ruimte om te schieten en te passen. De lichtgewicht voetbalschoenen met boost systeem en extra demping. Voetbalschoenen niet alleen voor senioren maar ook beschikbaar voor kind, junior en vrouwen.

adidas ACE outlet schoenen al beschikbaar vanaf €69,95. Balgevoel is verbeterd door de dunne bovenkant. Iedere topspeler heeft het gevoel dat je bijna geen schoenen draagt. Stip-reliëf zorgt dat de voeten op zijn plaats blijven in de schoen. Een balgevoel waar elke sterspeler van droomt om te hebben. De schoenen geschikt voor keepers, verdedigers, middenvelders en aanvallers. Of het nu regent of sneeuwt de ACE schoenen zijn geschikt voor ieder weertype. adidas voetbalschoenen uit de Earth storm lijn om het spel te domineren en controleren!

  • PURECUT-sokvoorvoet
  • Non Stop Grip (NSG)
  • Total Control noppenconfiguratie
  • Lichtgewicht voetbalschoenen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *