Home » adidas Copa » adidas Voetbalschoenen Copa Zwart

adidas Voetbalschoenen Copa Zwart

adidas voetbalschoenen copa zwartadidas voetbalschoenen Copa zwart kopen? adidas Copa voetbalschoenen met ook de nieuwste adidas Copa voetbalschoenen wit groen. In onze voetbalshop de nieuwste packs van adidas.

direct bestellen vsd

+ Prijs vanaf €41,95

+ Geschikt: natuurlijke ondergronden

+ Kleuren: zwart, wit

De Turbocharge Pack met 4 varianten voetbalschoenen. Naast deze Copa voetbalschoenen ook de adidas ACE, X en Messi voetbalschoenen adidas. De kleuren blijven dan ook neutraal met zwart, wit en grijs. Spiksplinternieuwe Turbocharge Pack adidas voor keepers, verdedigers, middenvelders en aanvallers.

adidas Voetbalschoenen Copa Zwart

De adidas voetbalschoenen Copa zwart en koper ontworpen voor grasvelden en natuurlijke ondergronden. Het noppen-systeem ook voor natte ondergronden. De prijzen variëren van €41,95 tot wel €199,95. Copa lichtgewicht adidas voetbalschoenen van 206 gram. Naast de FG noppen ook schuimpads voor comfort en een precisie tijdens het voetballen. De Turbocharge Pack moeten de oude voetbalschoenen nieuw leven in blazen. Het ontwerp is te vergelijken met de oldschool adidas sneakers. De bovenkant van de Copa voetbalschoenen voorzien van Kangoeroeleer. Bekijk hieronder de samenvatting van de technologieën.

  • Copa Mundial
  • Gewicht 206 gram
  • Geplaatste schuimpads
  • Sprintframe buitenzool
  • Originals Football shoes

adidas Copa 17.1 FG Turbocharge

adidas Copa 17.1 FG Turbocharge ontworpen voor de handige voetballer. De constructie van de voetbalschoenen kennen we van de adidas X. Extra steun bij balaanname, passing en ieder balcontact. Comfort komt ook door de extra steun op de hiel en voet. Een lichtgewicht Sprintframe buitenzool met een geweldige uitstraling. Shop snel deze geweldige lichtgewicht voetbalschoenen van leer. Shop ook eens de adidas voetbalschoenen Predator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *