Home » adidas X » adidas X 17 Zwarte Voetbalschoenen

adidas X 17 Zwarte Voetbalschoenen

adidas x 17 zwarte voetbalschoenenDe adidas X 17 zwarte voetbalschoenen zijn de nieuwste adidas sneakers uit de bekende lijn “Messi voetbalschoenen“. De adidas voetbalschoenen bestaan verder uit de adidas voetbalschoenen Messi Nemeziz en de adidas ACE 17+ Magnetic.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €59,95
Beschikbaar in: kids, junior  en senior
adidas X lijn
Wereldspelers: Benzema, Bale en Suarez

De nieuwe adidas voetbalschoenen worden gedragen voor de wereldspelers Benzema, Suarez, James Rodriguez en Gareth Bale. De prachtige voetbalschoenen worden ook wel adidas X 17.1 Magnetic FG/AG FG/AG black genoemd.

adidas X 17 Zwarte Voetbalschoenen

De voetbalschoenen 2017 zijn ontworpen om echte adidas Superstar voetbalschoenen te creëren. Vijf belangrijkste punten van de voetbalschoenen zijn belegd met een speciale soort rubber. De hybridtouch vinden we terug op het bovendeel van de sneakers. Wij bieden FG voetbalschoenen aan omdat deze geschikt zijn voor natuurlijke ondergronden zoals gras maar ook op kunstgras. De prijzen van de adidas Messi voetbalschoenen hebben we onder elkaar gezet. Je kunt ons volgen op Google+ of Facebook om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste voetbalartikelen in onze voetbalschoenenshop. Bekijk hieronder de adidas X 17.1 kids voetbalschoenen.

adidas Voetbalschoenen 2017

De adidas X 17 zwarte voetbalschoenen zien er niet alleen prachtig uit maar maken je ook een betere voetballer. Voetbalschoenen 2017 zijn te verkrijgen in kinderen en volwassen maten. Predator Instinct FG zijn uitgerust met microfiber en het nieuwste leer. De belangrijkste ontwikkeling van de adidas voetbalschoenen zijn de vijf spots voor passing, dribbeling en op een comfortabele manier een actie te kunnen uitvoeren. X voetbalschoenen van adidas zijn al te verkrijgen voor een bedrag van €39,99. Het zijn dus met recht goedkope adidas voetbalschoenen.

  • Messi adidas voetbalschoenen
  • Hybridtouch
  • Natuurlijke ondergronden en kunstgras
  • 3D laag

adidas Sneakers Messi Kopen

De achterkant van de adidas X 17 zwarte voetbalschoenen zijn verstevigd om extra hard te kunnen schieten en power mee te geven om lange passen te kunnen geven. De adidas voetbalschoenen hebben qua materialen wat weg van de adidas F50 AdiZero FG. Wil je nog even verder kijken in onze voetbalshop neem dan een kijkje bij het bijpassende Real Madrid trainingspak 2017-2018 of het AC Milan trainingspak wit zwart 2018-19. Loop morgen nog in dezelfde adidas X 17 zwarte voetbalschoenen als Karim Benzema en Luis Suarez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *