adidas X Voetbalschoenen Groen Blauw

adidas x voetbalschoenen groen blauwZoek je boots zonder veters? Ga voor de vernieuwde adidas X voetbalschoenen groen blauw. X voetbalschoenen hebben we ook in de variant: adidas zwarte voetbalschoenen. Wat vind je van de mintgroene kleur? Deadly Strike is de naam van de cleats en worden gedragen door karim Benzema, Cuadrado, Rakitic, Koke en Gareth Bale.

+ Outlet voetbalschoenen

+ In: kind, junior, dames, mannen

+ Kleuren: blauw, mint & groen

In de store de adidas X 17+ FG / AG met ook de Messi witfluor voetbalschoenen 2020 uit een nieuwe lijn. Ga hierboven direct voor de Deadly Strike voetbalschoenen.

direct bestellen vsd

Altijd de top willen bereiken en het veld op met de beste voetbalschoenen? Dodelijke roofdieren maar ook de jungle staat centraal met de X voetbalbalschoenen. Een techfit compressie design met verborgen veters maken het helemaal af. De football boots worden gedragen door: Benzema, Cuadrado, Xabi Alonso, Rakitic, Koke en Bale. Uiteraard nog veel meer spelers welke allemaal in de beste competities spelen. adidas X voetbalschoenen groen blauw om de anticiperen op hoge snelheid en snelle acties voor een doorsnee voetbalwedstrijd. Nog niet helemaal zeker of deze schoenen wel bij je passen? Bekijk dan welke voetbalschoenen passen bij mij voor de beste indruk.

adidas X Voetbalschoenen Groen Blauw

Wat zijn de voordelen van de nieuwste adidas X 17+ FG/AG Boots? Een fit met de naam techfit welke zich vormt om de voeten. Speedskin kennen wel inmiddels voor de acties en passing op het voetbalveld. Je hebt het goed gezien! De veters zijn verborgen en worden door adidas laceless systeem genoemd. Purecut Sock System kennen we met de sokfit aan de bovenkant. Een groot voordeel dat de veters niet in de weg staan bij schoten, vrije trappen en passing. Ideaal voor alle weersomstandigheden en voor de natuurlijke ondergronden en kunstgras. Non-Stop Grip ook wel NSG voor een perfecte ligging op het veld. Kortom de adidas X voetbalschoenen groen blauw zijn ideaal voor iedere voetballer.

In de shop de voetbalschoenen PureSpeed adidas met unieke mint kleuren en blauw voor de afwisseling. We gaan de voetbalschoenen weer zien tijdens de grote toernooien maar ook op het wereldkampioenschap voetbal. Veters zijn verborgen maar irriteren niet op je wreef. Ideaal dus om met een vrij gevoel aan de wedstrijd te beginnen. adidas X 17+ PureSpeed FG/AG met de naam Deadly Strike voor de kans om de tegenstander de das om te doen. De schoenen in de shop verkrijgbaar voor mini, junior kinderen, vrouwen, dames, kids en heren. Extra grip en regenachtige dagen maar ook de lichtgewicht boots maken het tot de populairste voetbalschoenen

Outlet adidas Football Shoes

Outlet adidas Football shoes om de 2de helft van het seizoen af te maken. Welke nieuwe technologieën zijn naast de Purecut, NSG nog meer toegevoegd? Een vernieuwde noppensysteem maar ook hielconstructie om blessures te voorkomen. FG en AG ook wel Firm Ground en Artificial Ground voetbalschoenen voor jong en oud. De sprintframe welke al afstamt van de F50 voetbalschoenen zijn bijgeschaafd maar grotendeels hetzelfde. Unieke voetbalschoenen welke een zool heeft die na verloop van tijd een beetje kan vervagen.

  • X voetbalschoenen
  • Overzicht: adidas x
  • X 17+, 17.1, 17.2 – 17.3
  • Purecut Sock System
  • F50 Spintframe
  • Vernieuwde hielconstructie / noppensysteem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *