Home » Zaalvoetbalschoenen » adidas Zaalvoetbalschoenen ACE

adidas Zaalvoetbalschoenen ACE

adidas zaalvoetbalschoenen aceDe adidas zaalvoetbalschoenen ACE Tango 17+ Pogba ook wel voetbalschoenen 2018. adidas voetbalschoenen in onze shop naast zaalvoetbalschoenen ook de adidas voetbalschoenen Cold .

direct bestellen vsd

  • Outlet sneakers
  • Geschikt: Indoor
  • Zaalvoetballers
  • adidas Voetbalschoenen

De adidas zaalvoetbalschoenen ACE Tango 17+ Pogba zijn gemaakt met een hoge vormgeving. Nieuwe adidas zaalschoenen zijn gemaakt met de nieuwste technologieën om het spel nog meer te controleren en domineren. De volledige naam van de zaalvoetbalschoenen is dan ook adidas ACE Tango 17+ TF Pogba Capsule Collection grijs wit. adidas ACE hebben we al behandeld. PureControl is de naam van het materiaal waar de voetbalschoenen mee zijn ontworpen. Grey and white shock gaat vooral over de vormgeving en de kleuren. Bekijk eerst de senioren maten van de zaalvoetbalschoenen.

adidas Zaalvoetbalschoenen ACE

adidas komt op de markt met de slogan “Boss Everyone”. We hebben al menig voetballer zien lopen met voetbalschoenen zonder veters maar nu dan ook de adidas hoge zaalschoenen. De nieuwste voetbalschoenen met de kernwoorden touch, controle en stabiliteit. De touch komt door de vormgeving en het geweven materiaal wat zorgt voor flexibiliteit en gevoel in de voet. Je voet komt zo dicht bij de bal dat touch steeds belangrijker wordt voor een goed schot en passing. Controle en stabiliteit krijg je door het Primecut silhouet wat is verwerkt aan de binnen en buitenkant. We hebben het sokachtige al eerder gezien bij voetbalschoenen maar nu dus ook bij de adidas voetbalschoenen. Bekijk hieronder snel de prijzen voor de adidas Pogba zaalvoetbalschoenen kids ACE.

adidas Sneakers Indoor

De adidas sneakers indoor met de sokken-achtige fit en de perfecte pasvorm. adidas zaalvoetbalschoenen ACE hebben ook nog eens prachtig uiterlijk. Een 3D structuur van de adidas sneakers indoor zorgen voor een perfect gevoel in de wreef en schieten en passen is nog makkelijker geworden. De non-marking zool zijn geschikt voor gepolijste zaalvloeren. We wensen je veel plezier en succes met deze fantastische zaalvoetbalschoenen van adidas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.