Ajax Amsterdam Logo Thuisshirt 2019-2020

ajax amsterdam logo thuisshirt 2019-2020Koop hier het Ajax Amsterdam logo thuisshirt 2019-2020. Je vindt in onze Ajax shop ook de officiële varianten. Liever een oudere? Kijk dan bij het adidas Ajax thuisshirt 2022-2023.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Bol.com
  • Prijs vanaf €14,95
  • Bedrukking eigen logo
  • Replica varianten
  • Gratis thuisgestuurd

Je kunt dit shirt dragen wanneer in de Johan Cruijff Arena plaats gaat nemen. We gaan de supporters zeker in het shirt zien rondlopen. Je kunt bij ons ook gaan voor een trainingspak of andere kleding die Amsterdam gerelateerd zijn. De aanbieder van het naar verhouding goedkope voetbalshirt is Voetbalshirtskoning. De Johan Cruijff Arena zal weer prachtig rood / wit kleuren tijdens de thuiswedstrijden en met soms een opvallende uitkleuren tussendoor.

Heb je iets minder te besteden? Ga langs bij Voetbalshirtskoning en maak de voetballiefhebber blij 🙂

Een prachtig voetbalshirt voor in de Johan Cruijff Arena. Net als het vorige seizoen is deze voorzien van het Amsterdam logo.  Het logo van AFC Ajax is ook wit en dat is de echte. Vergeet dus even kledingmerk adidas. AFC AJAX zal een extra stap moeten zetten om weer kampioen van de Eredivisie te worden. Het shirt is voorzien van de normale rood met witte kleuren. Het AFC Ajax voetbalshirt met een prachtige unieke bedrukking. De kraag is iets meer een ronde in vergelijking met vorig seizoen. Je kunt het shirt bedrukken of kijken bij Ajax thuisshirt met naam kopen.

Ajax Amsterdam Logo Thuisshirt 2019-2020

Een replica Ajax thuisshirt is volledig gemaakt van een ademende stof. Het shirt voetbal dus altijd soepel en lekker aan. Aankomend seizoen zal hier niks te vinden zijn in het midden. In onze Ajax shop gaan we diverse artikelen toevoegen als sjaals, dekbedovertrekken en bijvoorbeeld een replica Amsterdam trainingspak. Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor hem? Je vindt meer dan tweehonderd Ajax producten in de Ajax shop. Overal ter wereld worden fansites opgericht ten behoeve van AFC Ajax. Ga los en volg de wedstrijden in de Eredivisie en KNVB Beker.

  • AFC Ajax
  • Replcia voetbalkleding
  • Johan Cruijff Arena
  • Eredivisie en KNVB Beker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *