Ajax Antony Thuisshirt 2021-2022

ajax antony thuisshirt 2021-2022De rechtsbuiten van AFCA met het Ajax Antony thuisshirt 2021-2022. Een thuisshirt van de clkub kan worden bedrukt met officiële bedrukking in de Ajax.nl/shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • Rugnummer 11
  • Buitenspeler (rechtsbuiten)
  • Nationaliteit: Braziliaan

Antony voetbalshirts 2021/22 in het rood met wit van AFC Ajax. Het is inmiddels een populaire speler door zijn geweldige acties en mooi voetbal. Na een aantal wedstrijden in het eerste bij São Paulo FC werd hij voor 15,75 miljoen overgenomen. Het bedrag kan nog oplopen naar 18 miljoen geloof ik. Hij was toen de duurste aankoop van Ajax ooit. Inmiddels is dat Haller als ik het goed zeg. Jullie mogen mij hieronder ook corrigeren.

Hieronder een grapje van zijn maat Neres – VSD

Neres: “When I was young, there were 2 girls joking about me. When I returned to my old town 5 years later, I took them both to a 5 star hotel room. I told them that I had to go to the toilet, grabbed my car keys and drove home without paying for the rooms.”

Ajax Antony Thuisshirt 2021-2022

De geboren dribbelaar in het rood met wit van Ajax Amsterdam. Hij speelt zijn wedstrijden op de Nike Mercurial Superfly met sok. Het is ook mogelijk om een compleet Antony Matheus dos Santos tenue Ajax aan te schaffen met voetbalshort en kousen. Bij Ajaxshop.nl is het ook mogelijk om een minikit te bedrukken met Antony en rugnummer 11. Bekijk ook eens het bedrukte voetbalshirts: Klaassen Ajax thuisshirt 2021-2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *