Ajax Baby Tenue 2019-2020

ajax baby tenue 2019-2020Scoor hier je Ajax baby tenue 2019-2020! Je kunt het Ajax Amsterdam babykit met bekende Adi-stripes morgen al in huis hebben. Wens je toch liever tenues voor kids vanaf 6 jaar? Bekijk dan ook in de Ajax shop het Ajax tenue mini kinderen 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €54,95
  • Beschikbaar in: kids en baby
  • Overzicht: Ajax

De ronde-hals is van wit weer gewoon rood geworden. Waar vinden we allemaal het Ajax logo? Deze pronkt op de linkerborst en aan de rechterkant van het voetbalshort. De 3 behaalde kampioenschap sterren staan boven het logo. Een groot voordeel zijn de drukknopen aan de rechterkant. Je kunt het tenue dus eenvoudig aan doen bij je kind. Uiteraard kan ook het minitenue of babytenue worden bedrukt met naam en nummer. Shop naast de minitenues of babykits ook rompertjes en meer artikelen voor de kleinste fans.

Trots overheerst na de uitschakeling in de Champions League

Ajax Baby Tenue 2019-2020

Je kunt bij ons natuurlijk het Ajax baby tenue 2019-2020 kopen! Ook de babykits zijn gemaakt van Clima-Cool materiaal. Clima-Cool zorgt voor een comfortabel gevoel en zorgt ervoor dat vocht naar de buitenste lagen wordt gedreven. ‘De Godenzonen’ met het rood met witte tenue voor een nieuw seizoen. Je kunt deze ook bedrukken met Nouri, Tagliafico, Huntelaar, De ligt, Blind of Joël Veltman die hopelijk blijven. De mini kit bestaat uit het thuisshirtje en voetbalbroekje. Het lichtgewicht materiaal voor ventilatie en een comfortabele pasvorm. Je kunt nu helemaal los met het nieuwe adidas Ajax thuistenue babykit 2020-2021.

Het thuistenue heeft de volgende kenmerken:
  • Clima-Cool materiaal
  • Ronde witte hals
  • Ajax logo met 3 sterren
  • Thuistenues met naam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *