Ajax Baby Thuistenue Klassiek Logo 2021-2022

ajax baby thuistenue klassiek logo 2021-2022Scoor hier je Ajax baby thuistenue klassiek logo 2021-2022! Je kunt het Ajax Amsterdam babykit met bekende Adi-stripes morgen al in huis hebben. Wens je toch liever tenues voor kids vanaf 6 jaar? We hebben ze ook voor kinderen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • Beschikbaar in: kids en baby
  • Kledingsponsor Ziggo

De ronde-hals is van rood weer gewoon wit geworden. Waar vinden we allemaal het Ajax logo? Deze pronkt op de linkerborst en aan de rechterkant van het voetbalshort. Het is dan ook gelijk het Ajax oude logo. De 3 behaalde kampioenschap sterren staan een keer niet boven het logo. Een groot voordeel zijn de drukknopen aan de rechterkant. Je kunt het tenue dus eenvoudig aan doen bij je kind. Uiteraard kan ook het minitenue of babytenue worden bedrukt met naam en nummer. Shop naast de minitenues of babykits ook rompertjes en meer artikelen voor de kleinste fans. Bekijk ook in de shop het Ajax thuistenue mini kinderen 2021-2022.

We gaan voor overwinteren in de Champions League – Alfred Schreuder

Ajax Baby Thuistenue Klassiek Logo 2021-2022

Je kunt bij ons natuurlijk het Ajax thuistenue voor baby’s 2021/22 kopen! Ook de babykits zijn gemaakt van Clima-Cool materiaal. Clima-Cool zorgt voor een comfortabel gevoel en zorgt ervoor dat vocht naar de buitenste lagen wordt gedreven. ‘De Godenzonen’ met het rood met witte tenue voor een nieuw seizoen. Je kunt deze ook bedrukken met Nouri, Brobbey, Antony, Berghuis, Blind, Bergwijn of Tadic die hopelijk blijven. De mini kit bestaat uit het thuisshirtje en voetbalbroekje. Het lichtgewicht materiaal voor ventilatie en een comfortabele pasvorm. Je kunt nu helemaal los met het nieuwe adidas Ajax thuistenue babykit 2022-2023.

Het thuistenue heeft de volgende kenmerken:
  • Clima-Cool materiaal
  • Ronde witte hals
  • Ajax logo zonder de 3 sterren
  • Thuistenues met naam
  • Overzicht: Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *