Ajax Keepersshirt Groen Kind 2020-2021

ajax keepersshirt groen kind 2020-2021Koop hier het Ajax keepersshirt groen kind 2020-2021 in de Ajax shop. Je hebt voor senioren het: adidas Ajax keepersshirt groengrijs 2020-2021. Wie weet met Onana volgend seizoen onder de lat.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • Keepers: Onana en Stekelenburg
  • In: kids, junior en senioren
  • Fluor groen met zwartgrijze accenten

Je ziet hier het nieuwste adidas shirts keepers voor junior. Deze is door adidas ontworpen in het fluor groen met grijze en zwarte accenten. Je kunt deze in ieder geval bedrukken met oude rot Maarten Stekelenburg :). De voetbalkleding en keepers gebeuren is er voor de Eredivisie, KNVB beker en Europa. Je besteld deze via bovenstaande button direct besteld bij Ajaxshop.nl.

We zien in de Johan Cruijff Arena in ieder geval Maarten Stekelenburg 🙂

Een Ajax keepers tenue is inclusief de sokken en het keepers voetbalbroekje. In onze shop hebben we ook het oudere Ajax keepersshirt kids 2019-2020. De AFC Ajax voetbalkleding uitgekomen voor het nieuwe seizoen met de bekende logo’s, hoofdsponsor en bedrukking. In de officiële Ajaxshop kan je ook gaan voor een bedrukking. Rugnummer 1 voor het Onana keeperstenue maar ook van Stekelenburg voor het nieuwe seizoen. We hopen dat André Onana nog een jaar te zien is in de Johan Cruijff Arena. Een nieuw seizoen en we hopen op prijzen zoals de winst in Eredivisie en de Champions League groepsfase is van belang.

Ajax Keepersshirt Groen Kind 2020-2021

Het Ajax shirts keepers is met Clima-cool technology net als de voetbalkleding. Clima-cool in combinatie met mesh-panelen voor een fris gevoel op het veld met een perfecte lichaamstemperatuur. De adidas strepen in het zwart net als het adidas logo. Je krijgt een bedrukking ook in het zwart. In dit geval zijn het allemaal lange mouwen varianten. Dit met ondersteuning of kussens. Je ziet op de afbeelding de bescherming in de mouwen. Voetbalshirtsdirect.nl in samenwerking met Ajaxshop voor de nieuwste kleding in de maten: 90, 92, 104, 116, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL tot XXXL.

  • Ajax keeperskleding
  • adidas Clima-cool technology
  • Long sleeve / lange mouwen
  • Bedrukking naam / nummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *