Ajax Keepersshirt Kids 2019-2020

ajax keepersshirt kids 2019-2020Zie hier het nieuwe adidas Ajax keepersshirt kids 2019-2020. Ben je bijvoorbeeld een fan van Onana of train je graag in een keepersshirt? Je kunt deze nu bestellen. Nu zijn het Ramaj en Rulli onder de lat en toen was het nog Onana.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Voetbalclub: Ajax
  • adidas keepersshirts

We gaan hier wat dieper in op het Ajax keepersshirt kids 2019-200. Wanneer wordt deze bijvoorbeeld gedragen? Tijdens de thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Europa. Je kunt ook het Ajax keepers tenue 2019/2020 compleet maken in de officiële Ajaxshop. Kies dus voor de keeper sokken en bijpassend broekje. Je kunt naar de keepersshirts ook kiezen voor accessoires zoals keepershandschoenen en meer. Maak vandaag je collectie compleet met het shirt van de keepers van Ajax of ga voor het Ajax zwart Champions League shirt Bob Marley 2021-22.

We hopen allemaal dat André Onana blijft bij Ajax Amsterdam! Zo niet! Welke keeper moeten ze al vervanger halen?

Als we kijken naar de AFC Ajax voetbalkleding dan valt een keepersshirt altijd op. Kleding voor de keeper heeft altijd een andere basiskleur dan het voetbalshirt. Wil je dus een complete collectie in je kast? Je kan dan rustig gaan we voor keeperskleding zoals het Onana tenue met nummer 1. We hopen dan ook dat het André Onana. Een adidas Ajax keepersshirt kids zal gedragen worden in de Johan Cruijff Arena. De Cruijff Arena in ieder geval het podium tijdens de wedstrijden van de diverse competities.

Ajax Keepersshirt Kids 2019-2020

Je weet nu dat adidas de kleding Clima-cool ontwerpt. Het wil zeggen dat het een fris gevoel geeft en ook voor vochtafvoer zorgt. De adidas strepen zijn wit en grijs zichtbaar. Je kunt kiezen voor een korte of lange mouwen variant welke voorzien is van ondersteuning of kussens. De ondersteuning is speciaal ontworpen voor het duiken. Wil je shirt nog een persoonlijk tintje meegeven? Bedruk dan je keepersshirt met naam en nummer bij Ajax. In de officiële Ajaxshop heb je als enige de originele bedrukking. Volg ons via de sociale kanalen en blijf op de hoogte van de aanbiedingen en meer voetbalnieuws. Zoek je toch een iets grotere maat? Klik dan op de blauwe link: adidas Ajax keepersshirt 2019-2020.

  • AFC Ajax Amsterdam
  • Officiële keeperskleding
  • Bedrukking mogelijk met naam en nummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *