Ajax Neres Shirt Thuis 2018-2019

ajax neres shirt thuis 2018-2019De rechtsbuiten van AFCA met het Ajax Neres shirt thuis 2018-2019. Een adidas Ajax thuisshirt 2020-2021 kan worden bedrukt met officiële bedrukking in de Ajaxshop.

direct bestellen vsd

+ David Neres Campos

+ Rugnummer 7

+ Buitenspeler (rechtsbuiten)

+ Nationaliteit: Braziliaan

David Neres voetbalshirts 2018/19 in het rood met wit van AFC Ajax. Een populaire speler door zijn geweldige acties en mooi voetbal. Na een aantal wedstrijden in het eerste bij São Paulo FC werd hij voor 12 miljoen overgenomen. Het bedrag kan nop oplopen naar 15 miljoen en was toen de duurste aankoop van Ajax ooit. Een geweldige voetballer die we waarschijnlijk snel in het elftal van Brazilie gaan zien.

Neres: “When I was young, there were 2 girls joking about me. When I returned to my old town 5 years later, I took them both to a 5 star hotel room. I told them that I had to go to the toilet, grabbed my car keys and drove home without paying for the rooms.”

Ajax Neres Shirt Thuis 2018-2019

De geboren dribbelaar in het rood met wit van Ajax Amsterdam. Hij speelt zijn wedstrijden op de Nike Mercurial Superfly met sok. Het is ook mogelijk om een compleet David Neres tenue Ajax aan te schaffen met voetbalshort en kousen. Bij Ajaxshop.nl is het ook mogelijk om een minikit te bedrukken met Neres en rugnummer 7. Bekijk ook eens het bedrukte voetbalshirts: Van de Beek Ajax thuisshirt 2018-19.

  • Sterspeler: David Neres
  • Rechtsbuiten
  • Club: Ajax Amsterdam
  • Land: Brazilië

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *