Ajax Shirt Medium

ajax shirt mediumJe kunt nu een populair Ajax shirt medium online kopen? Ajax shirts te verkrijgen in diverse maten en dus ook in M. In de Ajax shop ook een volledig adidas Ajax thuistenue babykit 2020-2021 en natuurlijk ook uitkleding.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • In: kids, baby’s, heren en vrouwen
  • Seizoen: 2018/2019
  • Stadion: Johan Cruijff Arena

Ajax thuisshirts en uitshirts met een nieuwe collectie van wedstrijdkleding. Uiteraard ook merchandise voor verjaardagen, cadeau’s en schoolspullen voor de echte Ajacied. Ballen en petten zijn daarnaast populair maar ook voetbalboeken, tenues en meer.

Ajax Shirt Medium

Een Ajax shirt medium is 1 maar voor de uitwedstrijden natuurlijk ook kleding. De nieuwe Ajax collectie is te verkrijgen in de officiële Ajaxshop. Wens je een voetbalshirt met naam? Bedruk dan je voetbalshirt. Denk aan een Labyad Ajax thuisshirt 2018-19, Ajax Tadic voetbalshirt 2018/19 of een Ajax thuisshirt Huntelaar 2018-2019. In de thuiswedstrijden gaan we het rood witte Ajax tenue natuurlijk zien. Voetbalkleding in de maat medium voor kinderen en senioren. Shop natuurlijk ook de nieuwste trainingskleding en meer artikelen.

Een Ajax thuisshirt M is samen met een large geweldig populair. Elk seizoen wordt uitgekeken naar het Ajax thuisshirt. Inmiddels is het voetbalshirt al een tijd beschikbaar. Thuiswedstrijden en de Uitwedstrijden in verschillende kleuren. Welke kleine details zijn dit seizoen nieuw? De strepen van adidas in het grijs en wit rondom de ronde kraag. In de voetbalshop van Voetbalshirtsdirect met het Ajax thuisshirt en het Ajax uitshirt in de maten medium. Trainingskleding, presentatiepakken, sokken en petten in de Ajax fanshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *