Ajax Shirt met Naam Kopen

ajax shirt met naam kopenWil jij ook een rood met wit Ajax shirt met naam kopen? Een Ajax shirt met bedrukking nog goedkoper met de acties en aanbiedingen bij Voetbalshirtsdirect.nl. Ajax fans kunnen nu een officiële bedrukking krijgen maar dan is onze vraag: welke speler heb jij het liefst achterop je voetbalshirt?

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €64.95
In: vrouwen, heren en kinderen
Officiële Ajaxshop

In de webshop een Ajax thuisshirt met naam voor een online prijs. Heren, dames en kindermaten tot baby’s welke allemaal kunnen worden bedrukt. Je kunt kiezen voor je favoriete speler of je eigen naam en nummer. De bedrukking wordt compleet gemaakt met het Ajax logo onderin het nummer. Liever Ajax wedstrijdshirts zoals het thuisshirt en uitshirt zonder bedrukking? Shop dan voordelig de Ajax voetbalkleding en shirts in de officiële Ajaxshop.

Ga je naar Ajaxshop.nl dan kan je daar je favoriete speler selecteren! Deze wordt dan bedrukt achterop je gekozen voetbalshirt.

Ajax shirt met naam kopen? Bij Voetbalshirtsdirect de originele bedrukking op het voetbalshirt. Als Ajaxshop niet zeker is over de spelling van de naam dan hoort u dat? Een eigen naam en nummer gaan we vanuit dat deze correct is gespeld. Een Ajax shirt met bedrukking ontvangen? Deze kan helaas niet worden teruggestuurd. Een geweldig Ajax thuisshirt 2018-2019, uitshirt of trainingsshirt met naam in de officiële Ajaxshop.

Ajax Shirt met Naam Kopen

Een Ajax thuisshirt met bedrukking van een sterspeler of eigen naam en nummer. Heerlijk om te trainen, de Johan Cruijff Arena of sportschool te bezoeken in het heerlijk Ajaxshirt. Ben jij groot fan van een speler van Ajax dan kan deze worden bedrukt. Een Ajax thuisshirt met bedrukking kost
€20,00 extra. Een compleet Ajax voetbaltenue? Shop dan ook een short en kousen. Een Ajax trainingspak thuis en trainingspak uit van Ajax kunnen ook worden bedrukt. Shop snel de Ajax artikelen en bekijk de aanbiedingen, sale en kortingen in de Ajaxshop.

Goedkoop Ajax shirt met naam en nummer? Naast de officiële Ajaxshop hebben we ook Voetbalshirtskoning met een replica Ajaxshirt. Je kunt direct zien dat het geen origineel betreft. Een bedrukking is daarom ook goedkoper dan het officiële shirt. Je vindt verder extra informatie over de selectie en meer Ajax. Shop snel een goedkoop Ajax shirt met naam en nummer of Ajax shirt met naam bij Voetbalshirtsdirect.

  • Ajax voetbalshirts
  • adidas kledingmerk
  • Hoofdsponsor: Ziggo
  • Kleuren: rood / wit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.