Ajax Shirt Thuis Kids 2019-2020

ajax shirt thuis kids 2019-2020Scoor hier het Ajax shirt thuis kids 2019-2020 in de fanshop. Je kunt het nieuwe voetbalseizoen niet beter beginnen dan met het Ajax thuisshirt:). Ben je op zoek naar een compleet Ajax tenue thuis kids 2019-2020? Klik dan op de blauwe link.

direct bestellen vsd

  • Voetbalclub: Ajax
  • Hoofdsponsor: Ziggo
  • In de maten: 90 cm tot XXXL

Je kunt dus voor een compleet tenue gaan door een broekje en sokken ook de selecteren. Een volle winkelwagen op weer als nieuw op de training te verschijnen. Als we kijken aar het adidas Ajax voetbalshirt kinderen dan zien we de normale kleuren. Je zal het voetbalshirt gaan zien in de Johan Cruijff Arena. In ieder geval tijdens de thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en in Europa. Ga hierboven via de button naar de officiële Ajaxshop. Je vindt daar alle denkbare artikelen die met Ajax en adidas te maken hebben.

Het hangt van zoveel factoren af…of ik fit blijf, wat de club wil maar een terugkeer naar Ajax blijft altijd een optie – Jan Vertonghen

Wil je een persoonlijk voetbalshirt van Ajax? Je kan deze bedrukken met je favoriete speler achterop. Of doe eens gek en kies je eigen naam met een apart nummer. Bij de officiële Ajaxshop kan je een originele bedrukking krijgen voor je Ajax thuisshirt 2019/2020. De spelersnamen worden in het donkerwit bedrukt. Welke spelers hoop jij dat er blijven om achterop te laten bedrukken? Je kunt trouwens ook een Eredivisie badge laten stikken op de mouw. Let wel op dat het extra kosten met zich mee brengt. Wil je het nieuwe shirt? Kies dan van dit seizoen het adidas Ajax thuisshirt kind 2020-2021.

Ajax Shirt Thuis Kids 2019-2020

Als we kijken naar het ontwerp dan weten we dat deze van 100% polyester is gemaakt. We weten ook dat adidas de kleding ontwerpt met de Clima-cool technologie. Je zult dus ook tijdens het sporten en warme dagen een fris en droog gevoel houden. De mesh-gaatjes zorgen voor comfort en een zuiver gevoel. Het is trouwens ook heerlijk verkoelend tijdens de warme dagen in de Johan Cruijff Arena. Sinds 2014 pronkt Ziggo midden op het voetbalshirt. Ziggo heeft het stokje overgenomen van AEGON na een prima deal van Edwin van der Sar. Zijn we nog iets vergeten? Laat het ons weten:).

  • Kledingmerk: adidas
  • Hoofdsponsor: Ziggo
  • Kleuren: rood en wit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *