Ajax Shirt Thuis Kids Logo 2021-2022

ajax shirt thuis kids logo 2021-2022Scoor hier het Ajax shirt thuis kids logo 2021-2022 in de fanshop. Je kunt het nieuwe voetbalseizoen niet beter beginnen dan met het Ajax thuisshirt :). Deze heeft een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Hoofdsponsor: Ziggo
  • In de maten: 90 cm tot XXXL

Je kunt dus voor een compleet tenue gaan door een broekje en sokken ook de selecteren. Een volle winkelwagen om weer als nieuw op de training te verschijnen. Als we kijken aar het adidas Ajax voetbalshirt kinderen dan zien we de normale kleuren. Je zal het voetbalshirt gaan zien in de Johan Cruijff Arena. In ieder geval tijdens de thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en in Europa. Ga hierboven via de button naar de officiële Ajaxshop. Je vindt daar alle denkbare artikelen die met Ajax en adidas te maken hebben. Ben je op zoek naar een compleet Ajax tenue thuis kids 2021-2022? Klik dan op de blauwe link.

Het hangt van zoveel factoren af…of ik fit blijf, wat de club wil maar een terugkeer naar Ajax blijft altijd een optie – Jan Vertonghen

Wil je een persoonlijk voetbalshirt van Ajax? Je kan deze bedrukken met je favoriete speler achterop. Of doe eens gek en kies je eigen naam met een apart nummer. Bij de officiële Ajaxshop kan je een originele bedrukking krijgen voor je Ajax thuisshirt 2021/2022 historisch logo. De spelersnamen worden in het donkerwit bedrukt. Welke spelers hoop jij dat er blijven om achterop te laten bedrukken? Je kunt trouwens ook een Eredivisie badge of Champions League badge laten stikken op de mouw. Let wel op dat het extra kosten met zich mee brengt. Wil je het nieuwe shirtv voor kinderen? Kies dan van dit seizoen het adidas Ajax thuisshirt kind 2022-2023.

Ajax Shirt Thuis Kids Logo 2021-2022

Als we kijken naar het ontwerp dan weten we dat deze van 100% polyester is gemaakt. We weten ook dat adidas de kleding ontwerpt met de Clima-cool technologie. Je zult dus ook tijdens het sporten en warme dagen een fris en droog gevoel houden. De mesh-panelen zorgen voor comfort en een zuiver gevoel. Het is trouwens ook heerlijk verkoelend tijdens de warme dagen in de Johan Cruijff Arena. Sinds 2014 pronkt Ziggo midden op het voetbalshirt. Ziggo heeft het stokje overgenomen van AEGON na een prima deal van Edwin van der Sar. Zijn we nog iets vergeten? Laat het ons weten:).

  • Kledingmerk: adidas
  • Hoofdsponsor: Ziggo
  • Kleuren: rood en wit
  • Shirt met historisch logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *