Ajax Sjaal AFC Ajax 1900

ajax sjaal afc ajax 1900De Ajax sjaal AFC Ajax 1900 is nieuw in de fanshop. Deze is ideaal om te dragen tijdens een bezoek aan de Johan Cruijff Arena. Een totaaloverzicht van de Ajax sjaals vind je hieronder als je klikt op de blauwe link sjaals.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Bol.com
  • Prijs: €14.95
  • Beschikbaar in: diverse fan sjaals
  • Johan Cruijff Arena

Deze heeft een bedrukking aan beide kanten met de duidelijke Ajax kleuren. Afmetingen van de Ajax sjaal is  17cm x 150cm. De Ajax sjaals zijn dus zeer geschikt om warm te blijven in de Johan Cruijff Arena of te dragen over het Ajax shirt om een voorbeeld te noemen. In ieder geval is de sjaal een goedkoop alternatief om je club hart ook aan de buitenkant te tonen. Als enige aanbieder de officiële Ajaxshop.

Deze heeft de nieuwe logo’s met de 3 sterren erboven aan de zijkant staan. In het midden staat AFC AJAX en dat aan beide kanten. De bekende rood met witte kleuren maken de sjaal tot een compleet plaatje. Het jaar 1900 heeft te maken met de oprichting van AFC Ajax. Al met al een prachtige sjaal om het stadion te bezoeken of de dragen wanneer je Ajax Amsterdam wenst te steunen. Bekijk bij onze aanbieder een totaaloverzicht Ajax sjaals.

Ajax Sjaal AFC Ajax 1900

De Ajax fanshop van Voetbalshirtsdirect bestaande uit fan items zoals een sjaal, dekbedovertrek en een Ajax pyjama om een paar voorbeelden te noemen. Ben je op zoek naar de officiële kleding zoals een Ajax shirt, tenue of trainingspak bekijk de artikelen in de fanshop van Voetbalshirtsdirect. Zo hebben we sinds kort bijvoorbeeld ook een adidas Ajax trainingstenue donkerblauw 2023-24

  • Ajax artikelen
  • Sjaals, vlaggen & kleding
  • Kleuren: rood, wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *