Ajax Sjaal AFC Ajax 1900

ajax sjaal afc ajax 1900De Ajax sjaal AFC Ajax 1900 is nieuw in de Ajax fanshop. De Ajax sjaal is ideaal om te dragen tijdens een bezoek aan de Johan Cruijff Arena. Een totaaloverzicht van de Ajax sjaals vind je hieronder als je klikt op de blauwe link Ajax sjaals.

direct bestellen vsd

Prijs: €14.95
Beschikbaar in: diverse fan sjaals
Fan items
Johan Cruijff Arena
Ajax Fanshop

De Ajax sjaal AFC Ajax 1900 heeft een bedrukking aan beide kanten met de duidelijke Ajax kleuren. Afmetingen van de Ajax sjaal is  17cm x 150cm. De Ajax sjaals zijn dus zeer geschikt om warm te blijven in de Johan Cruijff Arena of te dragen over het Ajax shirt om een voorbeeld te noemen. In ieder geval is de Ajax sjaal AFC Ajax 1900 een goedkoop alternatief om je Ajax hart ook aan de buitenkant te tonen. Als enige aanbieder de officiële Ajaxshop.

Ajax Sjaal AFC Ajax 1900

De Ajax sjaal AFC Ajax 1900 heeft de nieuwe logo’s met de 3 sterren erboven aan de zijkant staan. In het midden staat AFC AJAX en dat aan beide kanten. De bekende rood met witte kleuren maken de Ajax sjaal tot een compleet plaatje. Het jaar 1900 heeft te maken met de oprichting van AFC Ajax. Al met al een prachtige sjaal om het stadion te bezoeken of de dragen wanneer je Ajax Amsterdam wenst te steunen. Bekijk bij onze aanbieder een totaaloverzicht Ajax sjaals.

Ajax Fanshop

De Ajax fanshop van Voetbalshirtsdirect bestaande uit fan items zoals een Ajax sjaal, Ajax dekbedovertrek en een Ajax pyjama om een paar voorbeelden te noemen. Ben je op zoek naar de officiële Ajax kleding zoals een Ajax shirt, Ajax tenue of Ajax trainingspak bekijk de de prijstabellen en artikelen in de Ajax shop van Voetbalshirtsdirect.

  • Ajax artikelen
  • Sjaals, vlaggen & kleding
  • Kleuren: rood, wit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *