Ajax Tenue Mini Uit 2019-2020

ajax tenue mini uit 2019-2020Zie hier! Voor de jongste fans het Ajax tenue mini uit 2019-2020. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een los Ajax uitshirt 2019-2020. De overige kleding is beschikbaar voor jong en oud. Onze Ajax shop is ook weer geheel vernieuwd met de nieuwste producten.

direct bestellen vsd

  • Club: AFC Ajax
  • adidas voetbalkleding
  • Minikit voor kinderen vanaf 3 maanden tot 6 jaar

Deze minikit is ontworpen door adidas voor de aller kleinste voetbalfans onder ons. Het gaat om baby’s vanaf 3 maanden tot kids vanaf 6 jaar. Uiteraard is het ook mogelijk om het Ajax thuistenue als minikit variant te bestellen. Hier is dan het Ajax minikit te bestellen zodat uw zoon of dochter opvalt op het voetbalveld. Je gaat hierboven dan naar de Ajaxshop en daar hebben ze de officiële bedrukking voor het Ajax minikit. Maak uw kind nu dus intens blij met de nieuwe Ajax tenue mini uit 2019/2020.

“Winnen doe je met z’n allen.” – Johan Cruijff

We weten 1 ding zeker dat het Ajax tenue uit 2019/2020 niet te zien zal zijn in de Johan Cruijff Arena. Wel tijdens de uitwedstrijden van de club. Daarnaast zal het uitshirt ook te zien zijn in de jeugdwedstrijden van Ajax. Hoe ver denken jullie dat de club uit Amsterdam volgend jaar in Europa gaat komen? Ajax zal er dan ook alles aan doen om te komende jaren goed te presteren in de Eredivisie en in de toekomst ook standaard mee doen op internationaal niveau.

Ajax Tenue Mini Uit 2019-2020

adidas heeft dus ook het ontwerp van het Ajax tenue mini uit 2019-2020 voor haar rekening genomen. Sinds de winterstop van het seizoen 2014-2015 staat niet AEGON meer op het shirt maar Ziggo. Het shirt en het broekje zijn, zoals gezegd uitgekomen in een opvallende kleur. Leuk altijd zijn de witte en rode accenten. Zo valt ook meteen op dat het Ziggo logo prominent op de voorkant van het uitshirt staat. Daarnaast is het Ajax logo met de bekende 3 sterren hierboven op de linker borst te vinden. Zoek je toch iets minder prijzig? Ga eens langs bij het Ajax uittenue minikit 2020-2021 voor dit seizoen.

Een adidas minikit van Ajax is al beschikbaar voor baby’s vanaf 3 maanden. De kleinste maatjes vanaf 90 tot uiteindelijk 176 cm.

Een groot voordeel is de unieke vormgeving van het Ajax tenue kinderen. Verder heeft de kleding van Ajax de adidas strepen op de kleding. Zie je dus graag je kind rondstruinen in Ajax kleding? Het is nu mogelijk met een tenue voor baby’s. Is uw kind nu dus al een echte Ajax fan en wil hij of zij niets liever dan Ajax kleding dragen tijdens het sporten? Dan is het de nieuwe Ajax tenue mini uit 2019-2020 het perfecte cadeau.

  • Ajax fanshop
  • Eredivisie / KNVB beker / Europa
  • Hoofdsponsor: Ziggo
  • Stad: Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *