Ajax Tenue Thuis Kids 2019-2020

ajax tenue thuis kids 2019-2020Scoor hier je Ajax tenue thuis kids 2019-2020 in het rood met wit. Als echte Ajax supporter hoort deze toch wel in je kast te hangen. Wil je liever een Ajax thuisshirt los? Bekijk in onze Ajax shop ook het Ajax shirt thuis kids logo 2021-2022 en je hebt deze morgen al in huis.

direct bestellen vsd

  • Club: AFC Ajax
  • Partners: Ajaxshop
  • Contractverlenging: Tagliafico & Mazraoui

Je kunt het Ajax tenue thuis in kindermaten dragen op de training of als je een bezoek brengt aan de Johan Cruijff Arena. We geven hieronder meer info over het Ajax thuistenue kinderen 2019/2020. Je wilt toch weten wat je in huis haalt :). Heb je bijvoorbeeld al het Ajax thuisshirt? Je kan dan ook nog de kousen en short los bestellen. De maten voor het tenue kinderen van 8 jaar tot 15 jaar (116 cm tot 176cm). We hebben natuurlijk ook het adidas Ajax thuistenue 2020-2021.

AFC AJAX – This is our journey so far !!

Onze reis gaat nog verder en hopen we op meer successen als we het hebben over Europa. Sportgigant adidas heeft de kleding voor haar rekening genomen. Je hebt dan te maken met de Clima-cool technologie. Een technologie om een fris gevoel te houden tijdens het sporten en/of trainen. Tijdens de thuiswedstrijden zien we overal de Ajax shirts en in de zomer ook complete tenues op de tribune. Waar gaan we het AFC Ajax tenue allemaal zien? Tijdens de thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Europa. In de shop hebben we ook een minikit variant en zelfs voor baby’s.

Ajax Tenue Thuis Kids 2019-2020

We noemden hierboven al even het Clima-cool materiaal. Je ziet dat terug aan de mesh-panalen aan de zijkant van het shirt. Het broekje heeft een lichte Climalite stof. Wil jij het Ajax tenue bedrukken? Veel voorkomende namen zijn Joël Veltman, de Ligt, Nouri, Blind, Tagliafico, Mazraoui of Tadic. Je kunt even wachten tot de transfermarkt is gesloten met een naam te bedrukken. Je wilt natuurlijk niet meemaken dat precies je favo speler vertrekt.

  • Ajax Tenue Thuis
  • Clima-cool ontwerp
  • Kleuren: wit en rood
  • Johan Cruijff Arena
  • Proud of Ajax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *