Ajax Thuistenue Mini Kinderen 2021-2022

ajax thuistenue mini kinderen 2021-2022Scoor hier je Ajax thuistenue mini kinderen 2021-2022 in de maten 92cm tot 116cm. Je kunt het zien in de leeftijden van 2 tot 6 jaar. Ga ook voor een los thuisshirt welke een replica variant is of gewoon de originele.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Officiële minikit
  • Beschikbaar in: kids en baby
  • Seizoen: 2021/2022

Het Ajax tenue mini kinderen is voor de kleine voetballiefhebbers onder ons. Je kunt deze verkrijgen voor de kleintjes tot een leeftijd van 6 jaar. Ideaal als jouw kind een echte AFC Ajax fan is om hem of haar te voorzien van het Ajax tenue mini 2021/22. Scoor bij ons de maten 92 tot 116. Scoor voor de nog kleinere fans het Ajax baby thuistenue klassiek logo 2021-2022.

Proud of Ajax…Proud of Amsterdam…Our New

Deze bestaat uiteraard uit het originele thuisshirt en broekje. Je kunt deze morgen al in huis hebben. Houd je als mini al van voetbal en vooral van AFC Ajax? Ben je dagelijks te vinden op de voetbalveldjes? Dit tenue mag dan zeker niet ontbreken. Uiteraard is het ook leuk als vader om je kind te zien rondlopen in het prachtige tenue. De grote verschillen zijn de de kraag, die is niet meer wit. De Ajax voetbalshort is ongeveer hetzelfde gebleven. Kies hier ook het oude Ajax Amsterdam logo thuisshirt 2019-2020.

Ajax Thuistenue Mini Kinderen 2021-2022

Het Ajax tenue minikit zal te zien zijn in de Eredivisie, KNVB beker en in Europa. Verder is het tenue weer compleet met logo’s en hoofdsponsor Ziggo pronkt weer in het midden net als het voorgaande seizoen. Je vindt nu ook het klassieke logo op het tenue wat het echt briljant maakt. Extra leuk om je kleine kids in dit tenue te zien lopen toch :)? We hopen op net zo’n geweldig seizoen als afgelopen jaar. Vind je deze nu iets te duur? Bekijk van dit seizoen het adidas Ajax tenue minikit thuis baby 2022-23!

  • AFC Ajax
  • Johan Cruijff Arena
  • Thuistenues
  • Voetbalshirt en broekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *