Ajax Trainingspak 2017-2018

ajax trainingspak 2017-2018Het Ajax trainingspak 2017-2018 iin het rood met witte vlak aan de onderkant. Goed ontworpen door adidas maat wat vind jij van het trainingspak?

direct bestellen vsd

Club: AFC Ajax
In: kids, vrouwen en heren
Verkrijgbaar in de maten: mini tm XXXL
Seizoen: 2017-2018
Kleuren: rood met wit
Partners: Ajaxshop

Het Ajax trainingspak vergeleken met het Ajax trainingspak uit kids 2019-2020? Het grote verschil is de maat van de Ajax trainingspakken. Bekijk de thuis training kleding van Ajax en kies het perfecte Ajax fan artikel om heerlijk in te sporten of te ontspannen. Een ander trainingspak? We hebben in het overzicht van de trainingspakken alle mogelijkheden van landen tot clubs.

ajax trainingspak 2017-2018

Het Ajax trainingspak bestaat uit het trainingsjasje en de Ajax trainingsbroek voor volwassenen en daarnaast hebben we ook het Ajax trainingspak junior of zoals anderen het ook wel noemen: Ajax trainingspak kids. Net zoals vorig seizoen met het Ajax trainingspak 17-18 zal ook dit jaar het Ajax trainingspak 2017-2018 veel gedragen worden door kinderen en volwassenen. Zeker wanneer je bij het Johan Cruijff Arena stadion loopt, zul je je verbazen over de Ajax voetbalkleding die je op straat gedragen ziet worden. Na de Europa League finale van vorig jaar, zal coach Marcel Keizer er dan ook alles aan gaan doen om dit jaar de doelstellingen te behalen. Klik hier dus snel door naar het nieuwe Ajax trainingspak kids 2017-2018.

Ajax Training

Het Ajax trainingspak en de andere versies van de voetbal trainingspakken is een van de meest verkochte pakken in de Eredivisie in Nederland. De club uit Amsterdam verkoopt de voetbalkleding onder andere in haar eigen Ajax shop, maar ook via hun website en andere grote aanbieders zoals Voetbalshop en Unisportstore. Het Ajax trainingspak 2017-2018 vergelijken qua prijs gebeurt echter niet veel op dit moment. Daarom hebben wij van Voetbalshirtsdirect ervoor gekozen onze mede voetballiefhebber te helpen hiermee. Hieronder vind je de aanbieders gesorteerd op prijs. Hierdoor weet je altijd dat het Ajax trainingspak kopen efficiënt gebeurt zonder teveel uit te geven.

Ajax Tenue 2017-2018

Het Ajax tenue 2017-2018 bestaat, zoals vele waarschijnlijk weten uit het Ajax shirt, het voetbalbroekje en de voetbalkousen. Naast dit populaire thuis tenue is er ook een Ajax uittenue 2017-2018 met het Ajax uitshirt 2017-2018, het uitshort en de uitkousen. Het Ajax trainingspak 2017-2018 valt ook onder dezelfde Ajax voetbalkleding uit dezelfde shop. Het pak komt uit in verschillende kleuren (vaak het trainingspak thuis en het trainingspak uit).

Ajax Netwerk

De Amsterdamsche Football Club (AFC) Ajax zal dit seizoen weer gaan voor de landtitel in de Eredivisie. Daarnaast zal de club ook verder proberen te komen in Europa dan vorig jaar. Het Ajax netwerk is opgezet om zoveel mogelijk informatie over AFC Ajax te kunnen ontvangen. Het Ajax tenue 2017-2018 is te verkrijgen bij verschillende aanbieders die hierboven genoemd zijn. We hadden al veel speculaties gehoord via het platform Ajax netwerk maar nu weten we het dus. Dit tenue, maar ook het Ajax trainingspak 2017-2018 zal altijd comfort en kwaliteit bezorgen. Naast de volwassen versie is er ook een Ajax tenue kids (Ajax tenue junior) zodat je kind trots over het voetbalveld rent in zijn of haar clubtenue.

Ajax Trainingspak

Het Ajax trainingspak 2017/18 is wederom ontworpen door adidas. Het Duitse sportmerk doet dit al jaren en betaalt de Amsterdamse club hier per seizoen maar liefst 5 miljoen euro. Wanneer er uitstekende prestaties behaald worden dan is dit zelfs nog meer. Drie jaar geleden in de winterstop is er tevens van sponsor gewisseld. Waar het hiervoor nog AEGON was, neemt Ziggo het sponsorschap nu op zich tot en met 30 juni 2019. Deze nieuwe deal levert Ajax zo’n 8 miljoen per jaar op. Wens je meer informatie over de geschiedenis? Ga dan naar de website: Ajax.nl.

adidas Ajax Tracksuit 2017-2018

Door de productie van het Ajax trainingspak 2017-2018 door adidas is het pak ontworpen met de Climacool technologie van het merk. Deze technologie zorgt ervoor dat het trainingsjack en de trainingsbroek lekker luchtig en droog blijven aanvoelen tijdens het voetballen/sporten. Het luchtig houden komt door de Mesh gaatjes die erin verwerkt zitten en het droog houden gebeurt door het afvoeren van het vocht naar de buitenste lagen. Het adidas Ajax trackuit 2017-2018 is daarom een geweldige toevoeging aan je Ajax collectie als Ajax supporter zijnde.

Ajax trainingsbroek

De Ajax trainingsbroek is ook voor dit seizoen weer uiterst comfortabel ontworpen. Een Ajax trainingsbroek is tezamen met het Ajax tenue 2017-2018 en de gehele trainingspakken te verkrijgen in de Ajax fanshop. De Ajax trainingsbroek 17/18 was al een artikel die je liever niet meer uit deed door het aangename comfort, maar dit is dus ook het geval met de broek van het nieuwe Ajax trainingspak 2017-2018. Zoals altijd hebben wij natuurlijk ook de Ajax trainingsbroek kids versie voor je beschikbaar in de Ajax fanshop.

Ajax trainingspak

  • Competitie: Eredivisie
  • Seizoen 2017-2018
  • Sponsor: Ziggo
  • Producent: adidas
  • Technologie: ClimaCool
  • Ajax Shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *