Ajax Trainingspak Junior Rood Wit 2017-2018

ajax trainingspak junior rood wit 2017-2018Scoor hier het Ajax trainingspak junior rood wit 2017-2018 van de kleding selectie uit onze Ajax shop. Als je kies voor de variant Ajax grijs trainingspak warming-up 2019-2020 dan is het met een sweater. Wat vind je van het trainingspak in het rood met wit?

direct bestellen vsd

Prijs junioren: €89,95
Beschikbaar in: kids, junioren en kinderen
Maten: 128 tot 178
Seizoen: 2017-2018

Het Ajax trainingspak wit / rood is ontwikkeld voor alle thuiswedstrijden die natuurlijk weer plaats zullen gaan vinden in het stadion Johan Cruijff Arena. Het voetbal trainingspak werd als eerst aangeboden door Ajaxshop zelf. Daar werd op dat moment ook al het nieuwe Ajax trainingspak blauw aangeboden. Samen met de kids dus een echte Ajacied, dan is dit Ajax trainingspak junior rood wit 2017-2018 een onmisbaar item wanneer je de thuiswedstrijden gaat bekijken in de Arena. Klik hierboven dus snel door naar de goedkoopste aanbieder.

Ajax Trainingspak Junior Rood Wit 2017-2018

hier het Ajax trainingspak voor kinderen en daarnaast het thuisshirt. Als we kijken naar het uitshirt past deze perfect bij elkaar als je zoekt naar Ajax voetbalkleding. De kleuren komen overeen en staat perfect bij het Ajax trainingsjack. Verder zijn de trainingspakken natuurlijk weer ontworpen door adidas zoals we de vorige seizoenen ook al gezien hebben. Dit is gelijk te herkennen aan de strepen die vanaf de schouders naar de uiteinden van de mouwen lopen. Doordat in het vorige seizoen van de Eredivisie de tweede plek is behaald zal de club uit Amsterdam sowieso Europa ingaan. Ook hier zullen dus het nieuwe Ajax trainingspak thuis terug gaan zien.

Ajax Trainingspak Kids 2017/18

De verkrijgbare maten voor het Ajax trainingspak kids 2017/18 loopt van maat 128 tot en met maat 176. Een van de mooie dingen van de nieuwe trainingspakken zijn de luchtdoorlatende gaatjes en het vocht afvoerende materiaal. Hierdoor blijft de lichaamstemperatuur van de kinderen constant zodat ze al hun energie kwijt kunnen tijdens het voetballen. Kortom, het nieuwe Ajax trainingspak junior rood wit 2017-2018 is een echte aanwinst voor de collectie van de trouwe supporter. Wilt u als ouder zijnde ook een van de pakken, bekijk dan ook het nieuwe adidas Ajax sweat trainingspak 2019-2020 presentatie.

Ajax Trainingspak Kind

  • Ajax shop
  • Website: Ajax.nl
  • Eredivisie
  • Trainingstenues
  • adidas
  • Climacool technologie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *